Neolaia Cyprus

Chateau Status: Ένας όμορφος χώρος για όλα τα γούστα!

chateau

Το Chateau Status ως χώρος αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για την περιοχή της παλιάς Λευκωσίας. Πρόκειται για ένα παλαιό αρχοντικό, το οποίο έχει ανακαινισθεί πλήρως και έχει εναρμονιστεί με τα σύγχρονα στοιχεία που προστάζουν οι καιροί.
Η πέτρα που υπάρχει τόσο στους εξωτερικούς χώρους όσο και στο εσωτερικό του μαγαζιού δίνει την αίσθηση ενός χώρου φιλόξενου και ζεστού ενώ το πράσινο στοιχείο στον κήπο που διαθέτει συμπληρώνει ένα όμορφο στέκι.


Επισκεπτόμενοι το χώρο τόσο για το ρεπορτάζ όσο και ως πελάτες παλαιότερα δεν θα μπορούσαμε να μην εντυπωσιαστούμε από τη διακόσμηση στους εξωτερικούς τοίχους και χώρους, οι οποίοι μοιάζουν σαν μικρά δωμάτια, λες και είναι βγαλμένα από ταινία του ’70. Στο Chateau Status υπάρχουν πολλές και διαφορετικές γωνιές, όπου ο καθένας μπορεί να καθίσει και να απολαύσει το ποτό του.

 
Πρόκειται για έναν πολυχώρο με ποικίλες ιδιότητες, σύμφωνα με τον Διευθυντή του Chateau, Terry Λοϊζίδη, ο οποίος μιλάει στις σελίδες του περιοδικού μας.

1. Τι προσφέρει το Chateau προκειμένου να το επιλέξει κάποιος για τη βραδινή του διασκέδαση;

Είναι ένας πολυχώρος που διαθέτει εστιατόριο, CocktailBar, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους εκδηλώσεων, δεξιώσεων και σεμιναρίων. Προσφέρει επιλεγμένα signature cocktails, πλούσιο salad bar, μεγάλη ποικιλία από κυρίως πιάτα και ολοκληρώνεται με επιλεγμένα επιδόρπια για τη διασφάλιση της απόλυτης ικανοποίησης των γεύσεων και προσδοκιών των φιλοξενουμένων μας
Όλα τα βασικά σημεία του ταξιδιού συνοδεύονται με την φιλικότητα, φροντίδα, την εκτίμηση, το σεβασμό και το πάθος ενός σωστά επιλεγμένου και άρτια καταρτισμένου προσωπικού για υλοποίηση της υπόσχεσης του ChateauStatus…

2. Το γεγονός ότι βρίσκεται στο συγκεκριμένο χώρο, δίπλα από την πράσινη γραμμή, πιστεύετε είναι αποθαρρυντικό για κάποιον να το επισκεφθεί;
Απεναντίας. Έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε προσωπικότητες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο της χώρας μας καθώς και του εξωτερικού. Πρόσφατα έχουμε φιλοξενήσει τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ MrBaiden όπως και τον πρόεδρο μας Νίκο Αναστασιάδη στις συνομιλίες με τον κ. Έρογλου .Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα που μπορούμε να συμβάλουμε με τον δικό μας τρόπο στο πολιτικό σκηνικό της Κύπρου μας.

3. Υπάρχουν κάποια σχέδια/στόχοι για τη λειτουργία του χώρου στο μέλλον;

Στόχος μας είναι η συνεχής εξέλιξη του χώρου και των υπηρεσιών που προσφέρουμε όπως και η δημιουργία ενός μοναδικού Boutique/Hotel που θα κλέψει τις καλύτερες εντυπώσεις.

4. Ποιοι ήταν οι στόχοι του Chateau από όταν άρχισε να πρωτολειτουργεί μέχρι σήμερα;

Να προσφέρουμε στον κόσμο την ευκαιρία να απολαμβάνει μοναδικές γαστρονομικές γεύσεις σε ένα μοναδικό περιβάλλον φιλοξενίας και εξυπηρέτησης που να αντανακλά την ιστορική πορεία και φήμη του χώρου ύπαρξης του ChateauStatus.
Να αναγνωριζόμαστε σε συνεχή βάση για την ικανότητα μας να δημιουργούμε ευτυχισμένους φιλοξενουμένους.
5. Ποια είναι τα μυστικά επιτυχίας μίας τέτοιας επιχείρησης;
Η Δέσμευση για εξαιρετικά ποιοτικά επίπεδα, η Άριστη Εξυπηρέτηση με φιλικότητα, ευγένεια, εκτίμηση, σεβασμό και φροντίδα του κάθε φιλοξενουμένου και η Υπόσχεση για να ολοκληρώνεται η επίσκεψη του κάθε φιλοξενουμένου με το συναίσθημα της ευτυχίας.
6. Έχουμε ακούσει για το καινούργιο Cocktail Bars to ChateauStatus θα θέλατε να μας μιλήσετε λίγο για αυτό.
Ονομάζεται “The 74 bar” το οποίο προσφέρει εποχιακά cocktails από τον βραβευμένο του εξωτερικού mixologist ATI KOVACS,
Μοναδικά συνοδευτικά για κάθε επιλογή ποτού και με lounge μουσική από τα decks των dj μας και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον που σε ταξιδεύει στον 18ον αιώνα με θέα ουρανού.

 

 

Η απόλυτη πρόταση για τη διασκέδασή σας στο κέντρο της πόλης

Δίπλα από το χώρο του εστιατορίου βρίσκεται ένα διατηρητέο αρχοντικό άνω των 100 χρόνων, κτισμένο από πουρόπετρα και τζάκια σε όλα τα δωμάτια. Πίσω από το αρχοντικό βρίσκεται η νέα στεγασμένη αίθουσα Grand Hall χωρητικότητας 300 ατόμων. Αξιοποιώντας και το κομμάτι του κήπου η αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 400 άτομα για γαμήλιες δεξιώσεις, βαφτίσεις, εταιρικά και προσωπικά πάρτι, σεμινάρια, fashion shows, λανσάρισμα νέων προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση χρειαστείτε, σε ένα χώρο με μοναδική διακόσμηση και κρυφό φωτισμό.


Όποιο και αν είναι το είδος της περίστασης που θα θέλατε να γιορτάσετε στο Chateau Status, μια γκουρμέ εμπειρία πρέπει να αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της. Γίνεται το παν για να εξασφαλιστεί ότι κάθε εκδήλωση γίνεται μια μοναδική στιγμή και το catering το αντανακλά αυτό. Ο,τι και αν ζητήσετε: κοκτέιλ και finger food, ένα επίσημο δείπνο, καλοκαιρινό bbq, λουκούλλειο μπουφέ, εσείς και οι καλεσμένοι σας θα εντυπωσιαστείτε από την ευφάνταστη κουζίνα του Chateau.


Ο πολυχώρος Chateau Status αναλαμβάνει τις σημαντικές μέρες της ζωής σας και τις μετατρέπει σε συναρπαστικές στιγμές. Η προσωπική τους πείρα, η φιλική εξυπηρέτηση και το μοναδικό περιβάλλον του Chateau Status υπόσχονται να κάνουν την κάθε εκδήλωσή σας μια αξέχαστη εμπειρία!

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα