Neolaia Cyprus

5 τρόποι για να ξεχωρίσεις το αληθινό από το ψεύτικο στήθος!

fakeboobs

Η αλήθεια είναι πως άμα δεν τα πιάσεις… δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος, όμως πριν φτάσεις εκεί, υπάρχουν μερικά σημεία τα οποία μπορείς να τσεκάρεις για να πάρεις… μια ιδέα. Χωρίς να γίνεις αδιάκριτος ή φορτικός με τις ερωτήσεις σου. Πάμε να δούμε τους πέντε τρόπους για να.. ξεχωρίζεις το αληθινό από το ψεύτικο στήθος! Οδηγός και συμβουλάτορας ο διάσημος πλαστικός χειρούργος Norman Rowe

1. Είναι πολύ κοντά το ένα στο άλλο
Τα περισσότερα γυναικεία στήθη έχουν μια μέση απόσταση 5-8 εκατοστά μεταξύ τους. Η σιλικόνη μικραίνει αρκετά αυτή τη διαφορά. Αν, λοιπόν, σχεδόν ακουμπάει το ένα το άλλο, τότε το πιθανότερο είναι πως είναι ψεύτικά «Όταν οι γιατροί βάζουν την πρόσθετη ουσία στο στήθος, τις περισσότερες φορές κάνουν τα στήθη να μετακινηθούν… προς το κέντρο του στέρνου» λέει ο Rowe.
2. Είναι… υπερυψωμένα

Πάντα σε σχέση με το στέρνο της. Αν αψηφούν το νόμο της βαρύτητας σε βαθμό που κανένα wonderbra δεν μπορεί να καταφέρει τότε υπάρχει θέμα. Συνήθως τα γυναικεία στήθη βρίσκονται στο ύψος της μασχάλης, αλλά μια ενισχυημένη boob job θα τα ανεβάσει σαν μάνικα λίγο πιο πάνω, σύμφωνα με τον Dr Rowe. Μπορείς εύκολα να το αντιληφθείς όταν η γυναίκα φοράει μαγιό γιατί το υλικό του μαγιό σηκώνει το στήθος ακόμα ψηλότερα.

3. Μοιάζουν με πεπόνια.
Πεπονάρες για την ακρίβεια. Πάμε, λοιπόν στη… μαναβική του θέματος: ο Dr Rowe είναι, ξανά, ακριβής στο ζήτημα «τα φυσικά στήθη έχουν το σχήμα αχλαδιού ή μιας σταγόνας από δάκρυ. Άρα αν τα δικά της μοιάζουν σαν μεγάλα, στρογγυλά πεπόνια, τότε πάνε προς το… ψεύτικο.» Και αυτό συμβαίνει επειδή, σε αντίθεση με τα φυσικά… μπομπόνια, που είναι γεμάτα προς το κάτω μέρος τους, η σιλικόνη προστίθεται ομοιόμορφα από τα πάνω προς τα κάτω, δημιουργόντας έναν τέλειο κύκλο.

4. Μπορείς να διακρίνεις σημάδια
Οι πλαστικοί χειρούργοι, συνήθως χρησιμοποιούν τέσσερα σημεία στο κορμί για να βάλουν τη σιλικόνη, τα οποία όλα αφήνουν σημάδια. Τον αφαλό (εκεί το σημάδι φαίνεται περίπου 1-2 εκατοστά από πάνω), το σημείο ανάμεσα στα στήθη, στο στέρνο, (αφήνει δυο ίδια σημάδια στο κάτω μέρος του στήθους), γύρω από τις ρώγες (αν έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο, τότε δεν είναι λόγος να σε απασχολεί) και στις μασχάλες, όπου φαίνονται λιγότερο. «Αν η γυναίκα φοράει ένα ρούχο σαν φανελάκι και σηκώσει πάνω τα χέρια της, τσέκαρε για σημάδια περίπου 5 εκατοστών σε κάθε μεριά» λέει ο Dr Rowe. Αντίθετα με τον αφαλό, που μπορεί να είναι σημάδι και για άλλες επεμβάσεις, στη μασχάλη το σημάδι λογικά… ένα πράγμα σημαίνει: ψεύτικο στήθος.

5. Ακούς… παφλασμό!
Δεν είναι τυχαίο που αφήσαμε τελευταίο το συγκεκριμένο tip. Χρειάζεσαι… βιονικά αυτιά ή έναν πολύ ήσυχο χώρο για να χρησιμοποιήσεις αυτός ο τρόπος αλλά είναι το σημάδι που ακούς χωρίς να δεις. Οι γυναίκες που αντί για σιλικόνη έχουν ψεύτικο στήθος με αλατούχο διάλυμα, καμιά φορά αφήνουν ήχους… σαν παφλασμό από το στήθος τους όταν κινούνται. Και αυτό είναι μάλλον το αποτέλεσμα της γέμισης του ψεύτικου σημειου του στήθους ενώ ήδη αυτό έχει προστεθεί. «Αν το ψεύτικο σημείο στο στήθος δεν γεμίσει τελείως, τότε αφήνει ένα κενό αέρος το οποίο ηχεί. Δεν είναι κάτι που θα άκουγες στον δρόμο, αλλά σε μια προσωπική στιγμή μάλλον θα το ακούσεις» λέει ο Rowe.

Πηγή: sportylife.gr

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα