Neolaia Cyprus

Φεστιβάλ Δεκαπενταυγούστου στη Λόφου

lofou3

Ο Σύνδεσμος Αποδήμων Λόφου διοργανώνει, και το Κοινοτικό Συμβούλιο Λόφου θέτει υπό την αιγίδα του, το καθιερωμένο τετραήμερο Φεστιβάλ του Δεκαπενταυγούστου στη Λόφου. Το φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 13 μέχρι τις 17 Αυγούστου 2014 και θα περιλαμβάνει σειρά εκδηλώσεων στο χώρο του δημοτικού σχολείου του χωριού.

Έκανες Like στη σελίδα μας στο Facebook ή πρέπει να στα λέμε όλα εμείς; 

Το φετινό φεστιβάλ προσφέρει ένα ιδιαίτερα ποιοτικό πρόγραμμα. Υπάρχουν διαφορετικές μουσικές βραδιές, με διαφορετικά μουσικά ακούσματα, ούτως ώστε να προσελκύσουν τον κάθε επισκέπτη της αγαπημένης μας κοινότητας.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία με τη γνωστή Ελλαδίτισσα καλλιτέχνη Μελίνα Ασλανίδου και την πολυμελή ορχήστρα της, οι οποίοι θα χαρίσουν στους παρευρισκόμενους μια όμορφη βραδιά με τραγούδι, χορό και γλέντι! Θα ακολουθήσει after party με τον dj Stefano!

Την Παρασκευή 15 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί μεγάλο αφιέρωμα στον αξέχαστο τραγουδιστή Στέλιο Καζαντζίδη από το γνωστούς Κύπριους τραγουδιστές Κούλλη Θεοδώρου και Μαρία Θεοδότου.

Η βραδιά της 14ης Αυγούστου θα είναι αφιερωμένη στη ΣΠΕ Ύψωνα – Λόφου, ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης για την πολύχρονη προσφορά της στο Σύνδεσμο Αποδήμων Λόφου και στην κοινότητας μας γενικότερα. Θα απολαύσετε επίσης το stand up comedy show «Χαλάλι μας το χάλι μας» με τις Έλενα Ευσταθίου και Ζώη Κυπριανού, καθώς και διαγωνισμό τόμπολας. Τέλος, την Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014 θα πραγματοποιηθεί βραδιά ροκ και έντεχνου τραγουδιού με το γνωστό μουσικό σχήμα «Στο Πέραμα». Στις 13 Αυγούστου θα μας τιμήσει με την παρουσία του ο έντιμος Υφυπουργός παρά τω προέδρω κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης.

lofou1

6+1 για να περάσεις τον Δεκαπενταύγουστο στη Λόφου

Τα καλοκαιρινά Φεστιβάλ είναι το καλύτερό μας! Και θέλουμε να γίνει και το δικό σας. Αυτός είναι ο στόχος αυτής της σελίδας τον τελευταίο μήνα. Να σας κάνει να αγαπήσετε τα Φεστιβάλ του νησιού μας.

Για αυτή τη βδομάδα, που οι περισσότεροι κιόλας από ‘σας θα έχετε άδεια λόγω Δεκαπενταυγούστου, το καθιερωμένο Φεστιβάλ στη Λόφου είναι must. Διαβάστε λοιπόν γιατί δεν πρέπει να το χάσετε.

  1. Είναι όμορφο που γίνονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, εκτός των καθιερωμένων τουριστικών στεκιών, όπως η Λόφου αφενός επειδή μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε την Κύπρο και αφετέρου αξίζει να στηρίξουμε τις πόλεις μας.
  2. Μουσικές προτάσεις για όλα τα γούστα. Δεν θα βαρεθείτε σας λέω. Από έντεχνο μέχρι λαϊκό.
  3. Η καινοτομία του εν λόγω Φεστιβάλ σε σχέση με τα προηγούμενα που παρουσιάσαμε θα είναι η ύπαρξη stand up comedy. Σας υποσχόμαστε γέλιο με τα τσουβάλια. Καιρός δεν είναι να χαμογελάσει λίγο το χειλάκι μας;
  4. Μετά κι από αυτό το Φεστιβάλ, θα μείνει ελάχιστο πια καλοκαίρι. Συνεπώς απολαύστε όσες καλοκαιρινές μέρες και νύχτες έχουν απομείνει με ένα ακόμα Φεστιβάλ. Αν δεν έχετε πάει ακόμα σε Φεστιβάλ, μην το σκέφτεστε… θα το μετανιώσετε!
  5. Θα ήταν παράλειψή μου να μην σας αναφέρω πως θα υπάρχει φαγητό και ποτό για εσάς καθώς νηστικό αρκούδι ούτε χορεύει ούτε διασκεδάζει!
  6. Με τη συμμετοχή σας διά της παρουσίας σας βάζετε το λιθαράκι σας έτσι ώστε τέτοιες προσπάθειες να επικροτούνται και να μην σταματήσουν. Έχουμε ανάγκη από τη διατήρηση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων σε αυτόν τον τόπο!
  7. Πρόκειται για μία εναλλακτική πρόταση που θα σας «βγάλει» και από την δύσκολη θέση να τρέχετε σε συγγενείς και τραπέζια με το σόι για τον Δεκαπενταύγουστο. Η απάντηση σε τέτοιου είδους προτάσεις θα είναι «Έχω να πάω στη Λόφου».

Πηγή: Εφημερίδα «24»

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα