Neolaia Cyprus

6+1 λόγοι για να πας στο Φεστιβάλ Νεολαίας Αγίας Νάπας!

Αγία Νάπα1

Πλήρως ανανεωμένο και αναβαθμισμένο παρουσιάζεται φέτος το 5ο Φεστιβάλ Νεολαίας και Μπύρας Αγίας Νάπας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 7 έως 10 Αυγούστου 2014, στις 8.00 μ.μ, στο χερσαίο χώρο δυτικά του Γραφικού Λιμανιού της πόλης .

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο επίτιμος Πρόεδρος του Φεστιβάλ και Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος στις τετραήμερες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα παρελάσουν μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών και συγκροτημάτων όπως Διονύσης Σαββόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μουζουράκης, ΄Ηβη Αδάμου, Πάνος Καλλίδης Stavento, Lithos Rock Band και στόχος όπως ανέφερε είναι να χαρίσει στους θαμώνες αξέχαστες και ανεπανάληπτες αυγουστιάτικες βραδιές.

Την πρώτη μέρα, Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014, θα τραγουδήσουν οι μεγάλοι καλλιτέχνες Διονύσης Σαββόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο ανερχόμενος νεαρός τραγουδιστής Πάνος Μουζουράκης, οι οποίοι θα παρουσιάσουν την παράσταση με τίτλο ‘’Γκα, Γκα Ντιν’’. Η είσοδος με ένα ποτό είναι 20€.

Τα συγκροτήματα ‘’Bo Ft Shaya’’ και ‘’Lithos Rock Band’’ θα κάνουν την εμφάνιση τους τη Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014, δεύτερη ημέρα του Φεστιβάλ και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Στο πρόγραμμα της τρίτης ημέρας του Φεστιβάλ – Σάββατο 9 Αυγούστου 2014 θα λάβουν μέρος οι καλλιτέχνες ΄Ηβη Αδάμου μαζί με το συγκρότημα της Stavento και οι Cashiers. Η είσοδος μαζί με ένα ποτό είναι 7€.

Την τελευταία βραδιά του Φεστιβάλ – Κυριακή 10 Αυγούστου 2014 θα κλείσουν οι Πάνος Καλλίδης και η Ελένη Χατζίδου μαζί με το συγκρότημά της Νigma. Η είσοδος μαζί με ένα ποτό είναι 7€.

Ο Δήμος Αγίας Νάπας ανακοινώνει ότι κατά τη διάρκεια των τετραήμερων εκδηλώσεων του Φεστιβάλ η είσοδος στους χώρους στάθμευσης θα είναι δωρεάν για το κοινό.

6 + 1 λόγοι για να πας στο Φεστιβάλ:

Όπως και κάθε εβδομάδα, έτσι κι αυτήν, σας δίνουμε λόγους για να πάτε στο event που σας προτείνουμε. Όχι, ότι απαραίτητα χρειάζονται αλλά ίσως κάποιοι εκεί έξω είστε διστακτικοί.

Φεστιβάλ Νεολαίας λοιπόν… γιατί;

  1. Είμαστε νέοι και βράζει το αίμα μας. Αν δεν πάμε τώρα σε Φεστιβάλ, να χτυπηθούμε με τη μουσική και να χορέψουμε, πότε θα το κάνουμε;
  2. Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται στην Αγία Νάπα. Θα μπορούσε να τελειώσει το επιχείρημά μου εδώ ωστόσο θα το συνεχίσω. Λίγα μέτρα πάνω από το χώρο του Φεστιβάλ βρίσκεται η πλατεία, όπου όλοι ξέρουμε τι χαμός γίνεται τα καλοκαίρια εκεί! Θα ζήσετε λοιπόν και after καταστάσεις!
  3. Θα υπάρχει μουσική για όλα τα γούστα! Από έντεχνο ροκ μέχρι λαϊκό, όπου σπάει η μεσούλα υπό τους ρυθμούς του τσιφτετελιού και δεν συμμαζεύεται!
  4. Τσάμπα παρκινγκ φίλοι μου. Τον τελευταίο καιρό θα το έχετε αντιληφθεί πως δεν υπάρχει περίπτωση να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας κάπου και να μην πληρώσετε. Ο Δήμος έχει φροντίσει για εσάς. Θα γλιτώσετε λεφτά και θα τα ξοδέψετε στις μπύρες!
  5. Και μιας και το ‘φερε η κουβέντα για τις μπύρες, εκτός από Νεολαίας είναι ταυτόχρονα και Φεστιβάλ Μπύρας. Άλλη μια μέρα που θα έχουν την τιμητική τους οι βιομηχανίες ζυθοποιίας.
  6. Αν βρεθείτε για διακοπές το συγκεκριμένο τετραήμερο στην περιοχή, δεν θα αναρωτιέστε τι να κάνετε τα βράδια. Έχετε τέσσερις απολαυστικές προτάσεις. Enjoy!
  7. H τιμή εισόδου κατά τις ημέρες του Φεστιβάλ είναι πολύ προσιτές. Θα απολαύσετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, θα πιείτε το τσάμπα ποτάκι σας και μια χαρά θα περάσετε! Cheers!

Πηγή: Εφημερίδα «24»

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα