Neolaia Cyprus

Σεξ στη θάλασσα: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

sexsea

Ξέρω, ξέρω! Λίγο ο ήλιος, λίγο το καλοκαιράκι, εν μέρει και οι διακοπές, η διάθεση που αλλάζει, η ερωτική επιθυμία που αυξάνεται, το τοπίο, η ερημική παραλία, ο έρωτας… Ωραία όλα αυτά, δεν αντιλέγω. Ωραία και η ιδέα για σεξ μέσα στη θάλασσα. Έτσι δεν είναι; Έχεις και το ταίρι σου να σε παρακαλάει και να σου έχει πάρει τα μυαλά για να δοκιμάσετε κάτι καινούριο, και του έχει κολλήσει η ιδέα να το κάνετε στην παραλία! Προτού όμως προβείτε στην λήψη οποιασδήποτε απόφασης, και πείτε το «ναι» σε αυτό το άκρως καλοκαιρινό παιχνίδι, ελέγξτε όλες τις προκείμενες με σοβαρότητα, γιατί τα «υπέρ» αυτής της πράξης, ίσως να είναι λιγότερα σε σχέση με τα «κατά».

Τα «υπέρ».

Στα υπέρ συγκαταλέγονται το εγκεφαλικό παιχνίδι, η σκέψη, η αίσθηση, η φαντασία. Το «παραμύθι» ζωντανεύει και οι ερωτικές φαντασιώσεις πραγματοποιούνται, γεγονός που προσφέρει ηδονή και απόλαυση στους πρωταγωνιστές. Ε, εκεί κάπου δίπλα στο κύμα, ή μέσα στον απέραντο ερωτισμό της πλατιάς θάλασσας, μπορείτε να κάνετε όμορφα παιχνίδια που θα αναζωογονήσουν την σχέση σας αναμφίβολα, και θα προσθέσουν ποικιλία στην μέχρι τότε μονοτονία.

Τα «κατά».

Εδώ είναι που ανήκει και η πραγματικότητα. Και μην περιμένεις να ακούσεις ως πρώτο επιχείρημα τη γνωστή φράση που λέει πως αν κάνεις σεξ στη θάλασσα υπάρχει ο κίνδυνος να κολλήσεις με τον άλλον. Αυτό είναι απλώς ένας ακόμη μύθος. Βέβαια αυτό μπορεί να συμβεί στα ζώα. Αλλά μόνο στα ζώα!

Από την άλλη, πρέπει να γνωρίζεις πως αν κάνεις σεξ στη θάλασσα είναι δυνατόν να «κολλήσεις» διάφορα μικρόβια. Ιδιαίτερα για τις γυναίκες! Σκέψου ότι με τη διείδυση του πέους διοχετεύεται στον κόλπο σου και θαλασσινό νερό, το οποίο περιέχει βακτήρια και λοιπούς μικροοργανισμούς, που δεν υπάρχει λόγος να κατοικούν στο σώμα σου. Υπάρχει μάλιστα μεγάλη πιθανότητα να ταλαιπωρηθείς από κολπίτιδες και τραχηλίτιδες. Οι άντρες είναι περισσότερο τυχεροί, αλλά και σε αυτούς οι πιθανότητες μιας μόλυνσης είναι αρκετές.

Όσο για την ηδονή; Είναι όλα και πάλι δημιουργήματα του μυαλού. Το τεκμηριώνει άλλωστε και η επιστήμη. Το υγρό στοιχείο ναι μεν είναι άκρως ερωτογενές, αλλά στη θάλασσα η χαμηλή θερμοκρασία του νερού δεν επιτρέπει τη μέγιστη απόλαυση κι αυτό γιατί το θαλασσινό νερό τροποποιεί σημαντικά το pΗ του κόλπου, με αποτέλεσμα μετά από λίγα λεπτά να μειώνεται η απόλαυση. Αυτό οφείλεται στην ανεπαρκή λίπανση του κόλπου. Και ως γνωστόν όσο λιγότερο υγρός είναι ο κόλπος, τόσο μεγαλώνει το ενδεχόμενο μικροτραυματισμών.

Τέλος, το σεξ στη θάλασσα προϋποθέτει απουσία προφύλαξης και αυτό από μόνο του είναι απαγορευτικό και άκρως επικίνδυνο. Γιατί πως θα βάλεις το προφυλακτικό μέσα στο νερό; Τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα στις μέρες μας είναι από τις πιο ισχυρές μάστιγες και άκρως επικίνδυνα. Αξίζει να ρισκάρεις την υγεία σου; Όχι βέβαια! Εκτός και αν γνωρίζεις αρκετό καιρό τον άνθρωπο με τον οποίο είστε μαζί. Επιπλέον, στο ερώτημα «αν υπάρχει κίνδυνος να μείνει κάποια κοπέλα έγκυος», έχουμε να πούμε ότι είναι δύσκολο, έως ακατόρθωτο. Το σπέρμα υπόκειται στη σπερματοκτόνο δράση του θαλασσινού νερού! Παρόλα αυτά όμως, οι περιπτώσεις εγκυμοσύνης δεν είναι σπάνιες.

Κράτησε επομένως τη θάλασσα για να κάνεις τις βουτιές σου και το ρομαντισμό σου για τα ηλιοβασιλέματα! Υπάρχουν και άλλα μέρη περισσότερο ιδανικά για όμορφο και εναλλακτικό σεξ… Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρεις, ειδικά μάλιστα στην περίπτωση που το εγχείρημα είναι επίφοβο και σου δημιουργεί ανασφάλεια και προβληματισμούς. Από την άλλη βέβαια, αν δεν δοκιμάσεις, θα μείνεις με την περιέργεια και θα πνιγείς για ακόμη μία φορά στα απωθημένα, που μας βασανίζουν όλους ανεξαιρέτως. Η απόφαση είναι δική σου. Πάντως, αν αποφασίσεις να το κάνεις, κοίτα να χαρείς τη στιγμή στο έπακρο και άφησε για λίγο τις έγνοιες στην άκρη…

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα