Neolaia Cyprus

Η απολυταρχία του Samsung GalaxyS5 στο αγαπημένο Public!

Το Samsung Galaxy S5, το Public και η μοναδικότητα τους

Τελικά τα Public είναι μονόδρομος για όσους θέλουν να παραμένουν ενημερωμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Ενόσω εγώ επαναπαυόμουν στην τεχνολογική ρουτίνα μου και θεωρούσα τον εαυτό μου πλήρη σε τεχνολογικά αγαθά, έρχεται πάλι το  Public να μου πει πως είμαι ντεμοντέ, και πως αυτά που έχω είναι outdated! Ομολογώ πως το Publicέχει αυτή την ικανότητα. Εσύ να κάθεσαι χαλαρός και άνετος και οι πορτοκαλί τύποι του Public να έρχονται να σου ταράζουν τα νερά της ανίας σου, όπως γίνεται συνήθως όταν περάσεις τις πόρτες ενός Public.

Και μιλάμε για smartphone αυτή τη φορά, ένα smartphone το οποίο στέλνει τους αντιπάλους του στο Ταμείο Ανεργίας. Μιλάω για το  πανέμορφο, σχεδόν αψεγάδιαστο Samsung Galaxy S5, την καινούρια «ναυαρχίδα» στο στόλο των smartphone του Νοτιοκορεάτικου ηλεκτρονικού κολοσσού.

Με γκράντε οθόνη αφής 5,1 ιντσών για ν’απόλαμβάνεις τα βίντεο σου ατομικά σε απόλυτη υψηλή ευκρίνεια (1920×1080 pixels). Και για να μην κολλάει όπως τα πολλά υποτιθέμενα smartphones τα οποία μόνο τάζουν και μετά «ουδεμία ευθύνη φέρομε». Όπως μας εξήγησε ο γκουρού των gadgets Μάριος Αντωνίου, το S5 διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2,5 GΗz, οπότε υπολογίστε πόσο γρήγορο είναι (και για όσους δεν είναι τόσο familiar με τους τεχνικούς όρους, αν το S5 ήταν αυτοκίνητο θα ήταν τουλάχιστον εικοσάρι) και έχει Ram 2GB, οπότε για σκεφτείτε πόσα πράγματα μπορείτε να κάνετε και να κατεβάζετε παράλληλα καθώς το’χετε στα χέρια σας.

Να μην ξεχνάμε την απόλυτη κάμερα 16 ΜP (και την μπροστινή για τα selfies μας 2,1 ΜΡ) η οποία εκτός από το να βγάζει εξαιρετικής ποιότητας κι ευκρίνειας φωτογραφίες έχει εξαιρετικό HDR το οποίο σας βοηθά να τραβήξετε φωτογραφίες εν κινήσει αποτυπώνοντας σχεδόν αριστοτεχνικά κάθε στιγμή.

Αλλά το αγαπημένο μου Public, ο Gadgetάκιας Μάριος και το Samsung Galaxy S5 μας έβαλαν γυαλιά όταν μας είπαν και μας έδειξαν ότι το S5 μπορεί να μετρά τους παλμούς της καρδιάς μας αγγίζοντας απλά στο πίσω μέρος του κινητού. Και μάλιστα μου τους βρήκε αρκετούς (93 π/λεπτό). Είμαι σίγουρος πως το Public αφού είναι και πρώτο σ’ότι αφορά τα τεχνολογικά trends θα λανσάρει μαζί με την Samsung το επόμενο smartphone που θα κάνει ακτινογραφίες! Αφού είναι μπροστά οι άνθρωποι τι να λέμε;!! Επίσης το S5 έχει την ικανότητα ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος χωρίς να χρειάζεται να βάλετε κάποιο κωδικό ασφαλείας στο κινητό σας.

Ακόμη, το Galaxy S5 έχει την δυνατότητα του «Ultra power saving mode», τεχνολογία που μπορεί να κρατήσει τη μπαταρία του κινητού σας «ζωντανή» για μέρες αφήνοντας σε να λειτουργήσεις 6 βασικές εφαρμογές.

Επιπλέον, το Galaxy S5 έχει εσωτερική μνήμη που ξεκινά από τα 16 GB plus έχει φυσικά υποδοχή κάρτας microSD που πολλαπλασιάζει την ήδη μεγάλη χωρητικότητα του smartphone.

Α σας είπα ότι είναι κι αδιάβροχο;; Ότι πρέπει για μένα και για πάρα άλλους.

Κι αυτά είναι μόνο λίγα απ’όσα μπορεί να προσφέρει το Galaxy S5, τα οποία μπορείτε να πάτε στα Public που ξέρουν σχεδόν τα πάντα, για να σας τα εξηγήσουν πολύ καλύτερα από μένα.

Διότι στο Public μπορείς να μάθεις και να βρεις τα πάντα σε ότι αφορά την τεχνολογία, τη μουσική, τα βιβλία και όλα τα καινούρια trends.  Στα Public, εκεί που το Samsung  Galaxy S5 φιλοξενήθηκε πρώτο και θα έμαθες τα πάντα γι’αυτό. Στα Public όπου γίγαντες της τεχνολογίας (όπως Apple, Google, Samsung, Sony κ.α.) πέρασαν πρώτοι και παρέμειναν. Στα Public όπου ήρθε πρώτη η επανάσταση του Google Glass.

Ευχαριστούμε Public που μας άνοιξες τα μάτια γι’ ακόμη μια φορά! (κι είμαι σίγουρος ότι έτσι θα συνεχίσεις)

Φωτογραφικό υλικό: Μαρίνα Ιωάννου ( marina.ioannou.ph@gmail.com)
Video: Χρίστος Ζένιος

Πηγή: mensguide.com.cy

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα