Neolaia Cyprus

Neolaia’s Fav: Πως τον/την θέλουμε τον/την άλλο/η

neolaias fav

Με τόσα «ο» και «η» που έβαλα στον τίτλο μάλλον θα σας μπέρδεψα. Αλλά έτσι είναι αυτά τα πράγματα, έτσι είναι οι ερωτικές σχέσεις… μπερδεμένες.

Έκανες Like στη σελίδα μας στο Facebook ή πρέπει να στα λέμε όλα εμείς; 

Για να είμαστε και ειλικρινείς το θέμα δεν είναι πως τον θες τον άλλο, αλλά να τον θες (και κάπου εδώ ακυρώνω το σημερινό Fav). Ο κάθε άνθρωπος, έτσι κι εμείς, έχουμε κάποια στάνταρ (ή έτσι τουλάχιστον νομίζουμε) που αφορούν στα χαρακτηριστικά των ανδρών ή των γυναικών που μας αρέσουν και που επιζητούμε.

Τις περισσότερες φορές δεν βρίσκουμε αυτό που έχουμε πλάσει στο μυαλό μας αλλά αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο που λέει και το τραγούδι. Διαβάστε μας:

  • Άντρια Χήρα:

Έφτασε κιόλας το Σάββατο; Το Neolaia’s Fav γι’ αυτή την εβδομάδα μπορεί να μην ήθελε και τόση σκέψη όπως προηγούμενες φορές ως προς το θέμα, αλλά σίγουρα θέλει σκέψη ως προς το περιεχόμενο.

Τώρα εγώ πρέπει να γράψω για το αντίθετο φύλο; Α ρε Στέλλα τι μας κάνεις… Τι μου αρέσει σε ένα άντρα και πως θα τον ήθελα; Εύκολο ή δύσκολο τελικά ερώτημα; Σίγουρα πιο μικρή όταν ήμουν απαντούσα την κλασσική ερώτηση που έχουν στο στόμα τους όλα τα κοριτσάκια: «Εγώ θέλω τον μορφωμένο, ψηλό, γαλανομάτη, μελαχρινό, με γερά μπράτσα, από καλή οικογένεια…», και όλες αυτές τις ‘σαχλαμάρες’ μετά συγχωρήσεως.

Τώρα που μεγάλωσα λίγο, τίποτα από τα πιο πάνω δεν αντιπροσωπεύει τα πιστεύω μου απέναντι σ’ ένα καλό σύντροφο. Το δίκιο μου θα το πω! Τ’ άλλο μου μισό θέλω να πιστεύω ότι το βρήκα εδώ πιο κάτω, δύο λεπτά από το σπίτι μου!

Δεν είναι όμως ούτε γαλανομάτης, ούτε μελαχρινός, ούτε με γερά μπράτσα. Απλά περνώ καλά μαζί του και έχουμε ίδια ενδιαφέροντα, τι άλλο να ζητήσω λοιπόν;  Είναι ο άνθρωπος που με κάνει να χαμογελάω κάθε μέρα, αυτός που θα με στηρίξει στα δύσκολα, κι’ αυτός που οργανώνει το μέλλον μας και την κάθε στιγμή.

Είμαι η μόνη δεσμευμένη σ’ αυτό το σάιτ, γι’ αυτό το ερώτημα δεν μπορώ να το απαντήσω ως υποθετικό, αφού το ζω καθημερινά! Αφήνω τη φαντασία να δουλέψει ελεύθερα στην Στέλλα και στον Ευτύχιο!

  • Ευτύχιος Γιαξής:

Λοιπόν… εγώ τον άνδρα τον θέλω ψηλό, μελαχρινό και αξύριστο. Όχι εντάξει. Αστείο. Μου κάνει και ξυρισμένος. Καλά καλά πάμε σοβαρά τώρα.

Πώς θέλω τη γυναίκα ε; Kαταρχάς δεν θα πω αυτά τα «τη θέλω καλή, όμορφη κλπ» γιατί είναι αυτονόητα για όλους. Τώρα άμα κάποιος τη θέλει π.χ. άσχημη, τί να πω. Όχι πως δεν μπορεί κάποια άσχημη να αγαπηθεί, προς Θεού. Άλλο λέω. Πως αν υπάρχει κάποιος που προτιμάει η κοπέλα του να είναι άσχημη παρά όμορφη, ε νταξ, εγώ και οι υπόλοιποι επιστήμονες σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

Πρώτον, τη θέλω να είναι γλυκιά. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι νόμος για την τυχερή (χαχαχα) που θα με πάρει. Γιατί άμα θα ‘ναι ξινή, έπαιρνα και λεμόνι.

Δεύτερον, τη θέλω να έχει φυσική ομορφιά και να μη χρειάζεται προσπάθεια για να θεωρηθεί όμορφη. Δηλαδή να ξυπνάω δίπλα της και όταν τη βλέπω να χαίρομαι. Όχι να γυρίζω απ’ την άλλη περιμένοντας να ξυπνήσει, να βαφτεί και να μεταμορφωθεί για να ομορφύνει. Γιατί άμα ήταν έτσι, έπαιρνα και transformer.

Τρίτον, τη θέλω να μην είναι λεπτή. Όταν λέω λεπτή εννοώ λεπτή, όχι κανονική, γιατί ορισμένες/οι έχετε συγχύσει την έννοια της λέξης και όποια δεν είναι χοντρή τη λέτε λεπτή. Ναι, δεν τη θέλω χοντρή. Αλλά ούτε λεπτή!!! Και μάλιστα ανάμεσα σε μια κοπέλα που έχει πέντε κιλά λιγότερα και μια που έχει πέντε περισσότερα θα διάλεγα τη δεύτερη. Ε να έχουμε και τίποτα να πιάσουμε. Γιατί άμα ήταν έτσι έπαιρνα και αέρα.

Επίσης, τη θέλω να ζηλεύει αλλά λίγο μόνο. Όχι καθόλου, σε σημείο που να δείχνει αδιαφορία και όχι εντελώς, σε σημείο που να γίνεται σπαστική. Γιατί άμα ήταν έτσι, έπαιρνα και τη Mila Kunis που όταν βγήκαμε και κοίταξα μια άλλη μου έφερε τη γόβα στο κεφάλι. Άσε, δράμα.

Τέλος, τη θέλω να μην είναι ξενέρωτη στο κρεβάτι, να μπορεί να με ανάψει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και να με κάνει στο τέλος να θέλω κι άλλο. Α, και να μην έχει κάθε τρεις και λίγο πονοκέφαλο. Γιατί άμα ήταν έτσι, έχω και χέρι.

  • Στέλλα Γεωργίου:

Ντάξει, τώρα θα διαβάζουν οι φίλοι μου και θα γελούν μόνο και μόνο με τον τίτλο. Ίσως και να έχω λιγάκι χάλια γούστο στους άντρες, όσον αφορά στην εξωτερική εμφάνιση, αν και με το πέρασμα του χρόνου έχω δείξει σημάδια βελτίωσης.

Δεν έχω αυτό που λέμε στάνταρ. Δεν μπορώ να πω για παράδειγμα πως μου αρέσουν οι ψηλοί, 1.92 τύπου, μελαχρινοί με πράσινα μάτια και αθλητικό στυλ και βγαίνω στο σεργιάνι για να τους πετύχω. Αν και τώρα που το περιέγραψα και το έκανα εικόνα δεν μου φαίνονται και άσχημοι σαν ιδέα.

Θα επικεντρωθώ λοιπόν σε άλλα χαρακτηριστικά που μπορώ να σου πω πως μου αρέσουν στον άλλο! Να έχει χιούμορ, να είναι κοινωνικός, να μιλάει πιο πολύ από εμένα (λίγο δύσκολο) και να του αρέσει το σεξ (θα ήθελα να σου πω πως κάνω πλάκα, αλλά δεν κάνω).

 

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα