Neolaia Cyprus

Neolaia’s Fav: Το αγαπημένο μας τραγούδι χωρισμού!

xorismos

Κανονικά σήμερα με τέτοιο subject θα έπρεπε το Fav μας να ήταν τουλάχιστον δακρύβρεχτο αλλά μάλλον δεν μπορούμε να χάσουμε το χιούμορ μας με κανένα τρόπο.

 Έκανες Like στη σελίδα μας στο Facebook ή πρέπει να στα λέμε όλα εμείς; 

Μην περιμένεις να κλάψεις αγαπημένε μου αναγνώστη σήμερα, εκτός κι αν όντως έχεις χωρίσει και βάλεις να ακούσεις τα τραγούδια που σου προτείνουμε. Αν αρκεστείς να μας διαβάσεις και μόνο τότε θα σου φτιάξουμε τη διάθεση!

  • Άντρια Χήρα:

Βάλθηκε να μας  χωρίσει η Στέλλα αυτό το Σαββατοκύριακο… Εν θα της περάσει όμως! Πλάκα κάνω! Μ’ ένα κινητό στο χέρι, πάνω από το τηλέφωνο, προσηλωμένη μπροστά από το Facebook, online στο What’ s Up και… κάπως έτσι είμαι όταν χωρίζω ή όταν τελοσπάντων ψιλοτσακωθώ με τον άλλο.

Και επειδή το Fav αυτή την εβδομάδα απαιτεί καψουροτράγουδο χωρισμού, δηλώνω ότι…

  1. Αρχικά τέτοιου είδους τραγούδια τα ακούμε από τα μεσάνυχτα και μετά! Πιο νωρίς εν χλωμό, εν το επιτρέπει η ώρα πως το λέμε!
  2. Αν θα ακούσεις τραγούδι χωρισμού στα αγγλικά τότε εν άδικος ο κόπος! Άλλο επίπεδο τα ελληνικά…. Μα πού πάεις με τα αγγλικά; Και να θέλεις να έρτει ο άλλος πίσω, εν θα έρτει;
  3. Σκεφτείτε τώρα να ακούω τραγούδι χωρισμού από το Justin Bieber; Όσοι παρακολουθούν το Fav μας κάθε εβδομάδα, σίουρα θα αντιλήφθηκαν την συμπάθεια μου για τον εν λόγω «τραγουδιστή».
  4. Εν να προτιμήσω χίλιες φορές να ακούω το τραγούδι που θα γράψει στο μέλλον ο Ευτύχιος, παρά τον Bieber! Οι στίχοι του Ευτύχιου τουλάχιστον θα έχουν ποιότητα. (Για όσους δεν γνωρίζετε ο εν λόγω συντάκτης μας είναι ταλέντο).
  5. Και κάτι τελευταίο επειδή εξέφια λίο που το θέμα μας… «Για να σε εκδικηθώσου σκίζω τις φωτογραφίες κι εσύ όπως και εγώκομμάτια στις γωνιές και στις πλατείες τα γράμματά σου καίωμέσα στον πυρετό μου και σβήνω το όνομά σουμαζί με το δικό μου…» ΑΥΤΟ είναι το δικό μου καψουροτράγουδο του χωρισμού, είτε αρέσκει σε κάποιους είτε όχι! «Για να σε εκδικηθώ», του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου σε συνεργασία με τον Λάκη Λαζόπουλο.

  • Ευτύχιος Γιαξής:

Kαταρχάς για να έχεις κάποιο αγαπημένο τραγούδι που να ακους όταν χωρίζεις πρέπει πρώτα να… χωρίζεις. Και επειδή εγώ, ως Ευτύχιος Νόρις (ή Τσακ Γιαξής, αν προτιμάτε καλύτερα) δεν χωρίζω, δεν έχω. Στο κάτω κάτω, ποιος είναι αυτός ο χωρισμός δηλαδή που πρέπει να ‘χω και αγαπημένο του τραγούδι. Ας είχε ο χωρισμός αγαπημένο του Ευτύχιο και μετά μιλάγαμε. Ε μα πια…

Aλήθεια τώρα. Δεν κάνω πολλές σχέσεις άρα δεν έχω και χωρισμούς. Ωστόσο, παρότι δεν έχω αγαπημένο τραγούδι χωρισμού υπάρχουν κάποια κομμάτια που (αν είχα κορίτσι και) χώριζα, θα άκουγα αρκετά συχνά παρέα με ένα μπουκάλι ουίσκι.

«Για να σε εκδικηθώ», «Θα ‘θελα να ‘σουν εδώ», «Τις Κυριακές»,»Δώρο για σένα», Θα ‘πρεπε και αρκετά άλλα που αυτή τη στιγμή δεν μου έρχονται.

Επίσης το πιο συγκινητικό ελληνικό κομμάτι που μπορεί να κάνει τον καθένα να κλάψει ακόμη και χωρίς να έχει χωρίσει θεωρώ πως είναι το «Έμεινα εδώ«. Για παράδειγμα μόνο που έγραψα τον τίτλο του κύλησε ένα δάκρυ στο μάγουλό μου. Οκ, μπορεί να ‘ταν και τα κρεμμύδια που κόβει η μάνα μου αλλά… τυχαίο;

  • Στέλλα Γεωργίου: 

Η σειρά είναι έρωτας, πεθαίνω για σένα, αγάπη, χωρισμός, κλάμα, βότκες, καψουροτράγουδα. Αν δεν το έχεις ζήσει δεν καταλαβαίνεις τι θα πει «γίνομαι ένα με το πάτωμα».

Γενικά μ’ αρέσουν τα καψούρικα τα τραγούδια πόνου, τα ακούω κι όταν είμαι καλά. Όταν όμως χωρίζω τα έχω στο repeat, παίζουν σαν να μην υπάρχει ζωή μετά από εκείνον. Όταν αγαπάμε, αγαπάμε πολύ. Κι όταν πονάμε, πονάμε πάρα πολύ!

Έχω άπειρα αγαπημένα τραγούδια χωρισμού. Δυσκολεύομαι να επιλέξω μόνο ένα. Ωστόσο έκανα την καρδιά μου πέτρα (γιατί τα νιώθω όλα σαν παιδιά μου) και επέλεξα αυτό που με εκφράζει πιο πολύ σε τέτοιες φάσεις.

Αντώνης Ρέμος – «Δυο ψέματα«. Αυτό που τον συναντάς τυχαία μετά το χωρισμό, αποφεύγετε να κοιταχτείτε στα μάτια, το παίζετε ότι και καλά έχετε ξεπεράσει τι φάση αλλά σας καίει ακόμα. Ε , αυτό!

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα