Neolaia Cyprus

Your Face Sounds Familiar: Όλες οι μεταμφιέσεις του 4ου live! [videos]

Το 4ο live του «Your Face Sounds Familiar» ξεκίνησε με την Μαρία Μπεκατώρου να καλησπερίζει πολύ εντυπωσιακή, φιλική, υπέρλαμπρη όπως παντα!

*από το stylista.com.cy

Η Σοφία Κουρτίδου άνοιξε το διαγωνιστικό μέρος του 4ου live του «Your Face Sounds Familiar».

Αυτή την εβδομάδα δυσκολεύτηκε αρκετά ώστε να καταφέρει να μιμηθεί τον John Newman. Όλο της το άγχος ήταν αν θα κατάφερνε να κρύψει όλο αυτό το μαλλί που έχει ενώ να τονίσουμε ότι δεν φόρεσε περούκα απλά της έφτιαξαν τα δικά της μαλλιά. Όσο για τη μεταμφίεσή της οι κριτές της είπαν πολύ καλά λόγια.

Η Μπέτυ Μαγγίρα αυτή την εβδομάδα στο «Your Face Sounds Familiar» είχε να φέρει εις πέρας μια πολύ εύκολη για εκείνη μεταμφίεση.

Έπρεπε να μεταμορφωθεί σε Κατερίνα Στανίση κι αν και μπορεί εύκολα να την μιμηθεί στον τρόπο ομιλίας ωστόσο δυσκολεύτηκε να μπορέσει να πλησιάσει τη φωνή της. Τελικά κατάφερε να την μιμηθεί αρκετά καλά και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό αλλά και από τους κριτές.

Tο «The Voice» στο «Your Face Sounds Familiar»!

Ο Κώστας Δόξας στο 4o live του «Your Face Sounds Familiar» μεταμφιέστηκε σε Μιχάλη Κουϊνέλη του συγκροτήματος Stavento.
Η τραγουδιστής όλη την εβδομάδα έκανε πολύωρες πρόβες για να τα καταφέρει. Εξωτερικά ήταν ολόιδιος ενώ όσο αφορά την ερμηνεία του απέσπασε πολύ καλά σχόλια από τους κριτές.

Δείτε την μεταμφίεσή του:

Η Σοφία Βόσσου μετά τον Τάσο Μπουγά στο προηγούμενο live του «Your Face Sounds Familiar» μεταμφιέστηκε σε Janis Joplin.

Μια καλλιτέχνιδα που θαύμαζε και έχει μελετήσει αρκετά και η μεταμφίεση αυτή δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για εκείνη. Κατάφερε πολύ καλά να την μιμηθεί και οι κριτές εντυπωσιάστηκαν αλλά και συγκινήθηκαν με την εμφάνισή της.

Η Ελευθερία Ελευθερίου έπρεπε να αφήσει πίσω της τη σέξι της φιγούρα και να μεταμφιεστεί για τις ανάγκες του «Your Face Sounds Familiar» σε Πάνο Κιάμο.

Η τραγουδίστρια είναι αρκετά μικροκαμωμένη και εξωτερικά οι διαφορές ήταν μεγάλες. Ωστόσο, προσπάθησε να αποδώσει τη μεταμφίεσή της όσο μπορούσε καλύτερα. Δείτε τη μεταμόρφωσή της.

Με αφορμή την μεταμφίεση της Ελευθερίας Ελευθερίου σε Πάνο Κιάμο στο 4ο live του «Your Face Sounds Familiar» ένας από τους κριτές σχολίασε τα μαλλιά του τραγουδιστή.

Είπε ότι ο Πάνος Κιάμος έχει μαλλιά σαν των playmobil και η περούκα της Ελευθερίας Ελευθερίου ήταν καλύτερη από ότι τα μαλλιά που έχει ο τραγουδιστής στην πραγματικότητα. Ο κριτής που έκανε αυτό το σχόλιο με το χιούμορ που τον διακρίνει δεν είναι άλλος από τον Τάκη Ζαχαράτο.

Η Βανέσσα Αδαμοπούλου άφησε πίσω της το καλό παιδί και έβγαλε έναν αλήτικο χαρακτήρα για τις ανάγκες της μεταμφίεσής της στο 4ο live του YFSF.

Η τραγουδίστρια μεταμορφώθηκε σε Jessie J και τα κατάφερε πολύ καλά να βγάλει μια επιθετικότητα. Οι κριτές της είπαν πολύ καλά λόγια και την συμβούλεψαν να παίζει περισσότερη με τη φωνή της.

Ο Παντελής Καναράκης είναι πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης.

Στο 4ο live του «Your Face Sounds Familiar» έπρεπε να υποδυθεί την μεγάλη προσωπικότητα που έχει βγάλει η χώρα μας, την Μελίνα Μερκούρη. Μάλιστα ως φοιτητής επειδή τον έκοβαν στις Δραματικές Σχολές εκείνος βρήκε το τηλέφωνό της και της ζήτησε να μεσολαβήσει για να τον δεχτούν. Εκείνη ως Υπουργός Πολιτισμού τότε του εξήγησε ότι δεν γινόταν να τον βοηθήσει. Όλη την εβδομάδα είχε αγχωθεί για το πώς θα φέρει εις πέρας αυτή την δύσκολη μεταμφίεση. Το αποτέλεσμα δεν ικανοποίησε τους κριτές.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου είχε να φέρει εις πέρας μια πολύ δύσκολη μεταμφίεση !

Ο sexy ηθοποιός έπρεπε να μεταμορφωθεί στην Αρετή Κετιμέ. Σε ένα έφηβο κορίτσι με πολύ ταλέντο. Μάλιστα η Αρετή Κετιμέ για να τον βοηθήσει του έστειλε τα ξυλάκια της για να παίξει το σαντούρι.

Ο Άρης Πλασκασοβίτης αυτή την εβδομάδα έκανε πρόβες για να μεταμφιεστεί σε Michael Jackson.

Ο τραγουδιστής-ηθοποιός εμφανίστηκε ως ο Βασιλιάς της Ποπ και κέρδισε τις εντυπώσεις. Δεν είναι εύκολο να μιμηθεί κάποιος τον Michael Jackson τόσο ερμηνευτικά όσο και χορευτικά.

Δείτε την μεταμφίεσή του:

Ο Γιάννης Σαββιδάκης από ποπ τραγουδιστής για τις ανάγκες του 4ου live του «YFSF» έγινε λαϊκός τραγουδιστής.

Μεταμφιέστηκε σε Βασίλη Τερλέγκα, μια αρκετά δύσκολη μεταμφίεση καθώς είναι πολύ μακριά από τον Γιάννη Σαββιδάκη. Τα κατάφερε όμως πολύ καλά και απέσπασε πολύ καλά σχόλια.

Δείτε τη μεταμφίεσή του:

Το 4ο live του «Your Face Sounds Familiar» ολοκληρώθηκε με την βράβευση της καλύτερης μεταμφίεσης.

Όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό της εαυτό και προσπάθησαν να αποδώσουν όσο καλύτερα μπορούσαν τον καλλιτέχνη που τους είχε δοθεί να μιμηθούν. Ο παίκτης που συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία κατά μέσο όρο από τους κριτές, τους συμπαίκτες και τους τηλεθεατές είναι ο Γιάννης Σαββιδάκης και τα χρήματα τα πρόσφερε στο ίδρυμα «Γραμμή για το Παιδί».

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα