Neolaia Cyprus

Neolaia’s Fav: Τι μας εκνευρίζει στους άλλους!

pissed

Εναλλακτικά το σημερινό Fav θα μπορούσε να ονομαστεί το «Fav που άργησε μια μέρα». Ωστόσο, σήμερα κληθήκαμε να εξομολογηθούμε τι μας «την σπάει» στους άλλους, ποιες συμπεριφορές σιχαινόμαστε, έτσι ώστε αν τύχει και μας συναντήσετε να ξέρετε τι να αποφύγετε.

Τρομάζω για τη μέρα που κάποιος θα αρχίσει να λέει τι τον εκνευρίζει σε ‘μας. Μέχρι τότε καθίστε αναπαυτικά και σας υπόσχομαι ότι θα σας διασκεδάσουμε και σήμερα!

  • Ευτύχιος Γιαξής:

Παρά να γράψω ένα πράγμα και να το αναλύσω σε βαθμό που να γίνει μονότονο, προτιμώ να γράψω για περισσότερα, σε πιο χαλαρό ύφος.

Απευθείας στο ψητό λοιπόν. Με εκνευρίζει…

1) Η υποκρισία. Σε όλες τις μορφές της αλλά ειδικά αυτό που παρατηρώ σε πολλές γυναίκες είναι πολύ γελοίο.

Παράδειγμα:

Μαρία: «Κόρη εν την αντέχω την Ιωάννα, μα τί ηλίθια που ένι! Εν τω μεταξύ είδες πως έκαμεν το μαλλί της; Ίουυυ!»

(Ξαφνικά, εμφανίζεται η Ιωάννα που δίπλα…)

Μαρία: «ΑΓΑΑΑΑΑΑΑΠΗΗΗΗ μα τι καμνείιιιις;;; :) :) :) Ρε μωρό εν ΤΕΛΕΙΟ το μαλλί σου που το έκαμες;; Καλά μιλούμε είσαι ΘΕΑ! Πρέπει να επέλλανεν ο Αντρέας! Πιάσμε να πάμεν για καφέ επεθύμησα σεεεεεεε».

2) Οι και καλά «υπερβολικά δύσκολοι» αρσενικοί.

Παράδειγμα:

Παναγιώτης: «Όι ρε φίλε, μπορεί εσένα να σου αρέσκει η Γεωργία αλλά εν θα έκαμνα τίποτε μαζί της. Ούτε καν φάση»

(Στέλνει μήνυμα η Γεωργία στον Παναγιώτη…)

Ο Παναγιώτης την άλλη μέρα: «Ε πελλέ αν πεις ποια μου έστειλε. Η Γεωργία το μωρό».

Νικόλας: «Kαλά ρε εν είπες εν σου αρέσκει;»

Παναγιώτης: «Όι ρε ενόμιζα εν για άλλη που εμιλούσες» / «Εννοούσα απλά εν θα έκαμνα σχέση μαζί της» / «Εε ήταν νύχτα που την είδα, στο φέισμπουκ φαίνεται πολλά δυνατή».

3) Τα «δεν είμαι έτσι κορίτσι» κορίτσια.

Παράδειγμα:

Η Ελένη μετά την πρώτη νύχτα: «Θέλω να ξέρεις ότι εν είμαι έτσι κορούα εγώ. Πρώτη φορά έκαμα έτσι πράμα, όι να νομίσεις ότι είμαι σαν τες άλλες. Εν θα ξαναγίνει ποτέ!»

Η Ελένη μετά τη δεύτερη νύχτα (ναι, τελικά εξανάγινεν): «Εν ήταν ψέματα που σου ελάλουν, εγώ εν είμαι έτσι. Εν ξέρω τι έπαθα. Ήταν μια στιγμή (δυο στιγμές) αδυναμίας. Μεν νομίζεις πως εννα συνεχιστεί τούτο».

Η Ελένη μετά την τρίτη νύχτα (ναι, εσυνεχίστηκεν): «Αλόπως ερωτεύτηκα σε γιαυτό».

Bonus:

Η Ελένη μετά που της είπεν ο άλλος ότι επίσης ερωτεύτηκεν την τζε θέλει να εν μαζί της: «Καλά γιε μου ένα (τρία) σεξ εκάμαμεν τζε ενόμιζες εννα χαρτωθούμε τζιόλας;»

-«Μα… έννεν εσύ που είπες ότι…»

-«Έτσι ένιωθα τζίντην στιγμή! Εν θα σου δώκω λοαρκασμό».

4) Με εκνευρίζει που ακόμη υπάρχει κόσμος που δεν έκανε like στη σελίδα του NeolaiaCy στο Facebook!

Θα μπορούσα να γράψω πολλά αλλά θα σταματήσω στα 4 γιατί πρέπει να αφήσω χώρο και για τις κοπέλες του neolaia.

  • Στέλλα Γεωργίου:

Πριν ξεκινήσω να αναλύω αυτά που με εκνευρίζουν στους άλλους θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ευτύχιο Γιαξή που μας κάνει τη χάρη και μας αφήνει κι εμάς λίγο χώρο να γράψουμε! Να ‘σαι καλά.

Τώρα στα δικά μας… Σκέφτηκα πάρα πολύ για το σημερινό Fav γιατί δεν είμαι τύπος που εκνευρίζεται εύκολα. Με ενοχλούν κάποια πράγματα στους γύρω μου, όπως το να μου λένε ψέματα και να το καταλαβαίνω ότι το κάνουν, να με «γράφουν» όταν τους μιλάω, να μην με παίρνουν στα σοβαρά αλλά δε θα φτάσω ποτέ στο σημείο να εκνευριστώ.

Όταν κάτι δεν μου αρέσει από τη συμπεριφορά των γύρω μου απλά παύουν να… είναι γύρω μου! Η ζωή είναι πολύ μικρή για να συναναστρεφόμαστε άτομα που δεν μας αρέσουν και που μας εκνευρίζουν.

  • Άντρια Χήρα:

Τo γεγονός ότι δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο είναι μία κοινή παραδοχή. Εξάλλου αν ήμασταν όλοι ίδιοι δεν θα ταιριάζαμε κιόλας. Αυτή η διαφορετικότητα είναι που κάνει τη διαφορά. Δεν θα βρεις άτομο στον δρόμο σου που θα σου εκφράσει την συμπάθεια του για όλους. Πάντα θα υπάρχουν οι εξαιρέσεις.

Πώς δημιουργούνται όμως αυτές οι εξαιρέσεις; Με την ιδιαιτερότητα και τα κουσούρια του άλλου. Έτσι και εγώ λοιπόν, θα πω με σιγουριά ότι δεν συμπαθώ όλους όσους έχω επαφή, όχι γιατί έχω κάτι εναντίον τους, αλλά γιατί υπάρχουν πράγματα στον άλλο που δεν τα μπορώ. Δεν το αντέχει ο οργανισμός μου, πώς να το πω διαφορετικά.

Τρία πράγματα δεν μπορώ να συγχωρέσω. Την υποκρισία, το ψέμα και την διπλοπροσωπία! Αυτοί οι τρεις παράγοντες είναι κατ’ εμένα αρκετοί σοβαροί σε μια ερωτική, φιλική ή ακόμη και συναδελφική σχέση.

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα