Neolaia Cyprus

Ποια ζώδια είναι πιστά μέσα σε μία σχέση;

pistazodia

Έχετε ποτέ αξιολογήσει τον εαυτό σας, κατά πόσο παραμένετε μέσα σε μια σχέση και προσπαθείτε για το καλύτερο, κάνοντας υποχωρήσεις ή δουλεύοντας με τον εαυτό σας, έτσι ώστε να βρείτε την ουσία ή πάτε εύκολα σε ένα άλλο πρόσωπο με το πρώτο φύσημα του αέρα; Το κάθε ζώδιο έχει την δική του δυναμική και σε αυτόν τον παράγοντα βέβαια παίζουν σημαντικό ρόλο και οι προσωπικές δομές, όπως το back ground της οικογένειας, αλλά και ο χαρακτήρας που έχει αναπτύξει με τον καιρό.

Δείτε λοιπόν εν συνεχεία, ποια ζώδια είναι πιστά στην ιδέα του έρωτα και της συντροφικότητας. Ανακαλύψτε την σεξουαλικότητά σας, καθώς και του προσώπου που σας αρέσει. Μάθετε να ερμηνεύετε χαρακτήρες και συμπεριφορές και γίνετε ασυναγώνιστοι παίχτες στο μεγαλύτερο και πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ζωής, που δεν είναι άλλο φυσικά από τον έρωτα…

Κριός.

Τις πιο πολλές φορές επειδή ενθουσιάζεστε και δεν βλέπετε και πολύ σφαιρικά τα πράγματα θα κάνετε μια παρορμητική σχέση και μετά χωρίζετε πολύ πιο εύκολα από ό, τι και οι ίδιοι πιστεύετε. Αν βρείτε όμως, όπως λέτε μέσα σας, το άλλο σας μισό εκεί αλλάζετε και τα πράγματα γίνονται πολύ πιο σοβαρά από ό, τι πιστεύατε. Κυρίως αν είναι Ζυγός ή Σκορπιός το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, πρόκειται για τα ζώδια που σας κάνουν να προσπαθείτε όλο και πιο πολύ, γιατί σας βγάζουν στην επιφάνεια ένα κομμάτι του χαμένου σας εαυτού. Μην ξεχνάτε ότι το άτομο που στέκει απέναντί μας, είναι ο δικός μας καθρέπτης.

Ταύρος.

Η σταθερότητά σας είναι απαράμιλλη, αλλά μερικές φορές δυσκολεύετε εσείς οι ίδιοι την ζωή σας με την μεγάλη σας “απολυτότητα”. Γενικά, δεν χωρίζετε εύκολα, αλλά μπορεί να παραμείνετε μέσα σε μια σχέση χωρίς να είστε ευτυχείς, γιατί δεν σας αρέσουν οι αλλαγές. Ο Σκορπιός είναι ένα άτομο που σας δημιουργεί πάθος και έρωτα. Για να είστε πάντως ευτυχείς δεν αρκεί μόνο να είστε σταθεροί στην ιδέα της συντροφικότητας, χρειάζεται να είστε και συντροφικοί και αυτό θα συμβεί αν μάθετε να μοιράζεστε και να είστε λιγότερο απόλυτοι και δογματικοί.

Δίδυμοι.

Έχουν ακουστεί πολλά για τους Δίδυμους. Χωρίζετε εύκολα και όταν πάρετε την απόφαση, τίποτε δεν μπορεί να σας σταματήσει. Η καρδιά σας δεν είναι εύκολο να παραμείνει σε ένα πρόσωπο γιατί έχετε ανάγκη από επικοινωνία και επαφή. Αν βρείτε το άλλο σας μισό τότε κάνετε μεγάλο αγώνα για να κρατήσετε την παιχνιδιάρικη φύση σας. Ο Σκορπιός και ο Τοξότης μπορούν να σας βάλουν πιο εύκολα στο “λούκι”. Αρκεί να ωριμάσετε και εσείς όμως και να είστε σίγουροι τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε. Για να μην έχετε πολλούς τριγμούς, καλύτερα να διαλέγετε από πριν άτομα που πάνω από όλα είναι εύκολα στην επικοινωνία και στην γνώση.

Καρκίνος.

Εδώ τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από όλα τα ζώδια. Και ο λόγος είναι ότι επειδή κουβαλάτε μέσα σας μια ευαισθησία, το άλλο άτομο φέρει κατά κάποιο τρόπο την ευθύνη της σταθερότητα, γιατί εσείς πολλές φορές μεταβάλλεστε και χρειάζεστε κάποιον να σας πιάσει βαθιά και να καταλάβει τον πολύπλοκο ψυχισμό σας, γι’ αυτό θα παραμείνει μαζί σας και εσείς θα θυσιαστείτε για αυτό. Αυτό βέβαια είναι δύσκολο και μερικές φορές ακόμα και αν υπάρχει οικογένεια εσείς στην αρχή κάνετε υποχωρήσεις, αλλά αν δεν είστε καλά το δείχνετε. Είναι δύσκολο να παραμείνετε βαθιά πιστοί στην ιδέα της συντροφικότητας. Τις πιο πολλές φορές χωρίζετε και είστε και συγχρόνως πληγωμένοι. Ο Αιγόκερως εκφράζει το άλλο σας μισό και ίσως να χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω σε αυτή την σχέση, χαμηλώνοντας τον πήχη και οποιαδήποτε φιλοδοξία έχετε μέσα σας. Είναι μακρύς ο δρόμος για την ευτυχία αλλά αν το θέλετε θα τα καταφέρετε.

Λέων.

Εδώ η πίστη και η σταθερότητα είναι δεδομένη. Σπάνια ένα Λιοντάρι φεύγει, εκτός αν είναι βαθιά πληγωμένο ή αν υπάρχουν και άλλα στοιχεία στο προσωπικό του ωροσκόπιο που τον κάνουν πιο ανάλαφρο. Συνήθως μένει και υπομένει τα πάντα, με τον δικό του βέβαια βασιλικό τρόπο. Είτε απομονωμένο και αποσυρμένο, είτε κάνοντας πράξεις ανωτερότητας, προκειμένου να κερδίσει την αγάπη. Γενικά αν βάλει ένα στόχο για να μείνει, θα μείνει. Και αν το άτομο που είναι μαζί του δείχνει τον σεβασμό του, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ποτέ. Ο Τοξότης δένει πολύ με ένα Λιοντάρι, καθώς επίσης και ο Σκορπιός που εδώ η σταθερότητα είναι δεδομένη.

Παρθένος.

Είστε γενικά πιστοί αλλά επειδή υπάρχει μέσα σας το θέμα της μοναχικότητας θυσιάζετε εύκολα την προσωπική σας ευτυχία και με το παραμικρό αποχωρείτε. Ο λόγος είναι ότι δεν βρίσκετε κανένα τέλειο για να είναι μαζί σας και αυτό σας κάνει να βάζετε πολλά όρια μέσα στην σχέση. Ο Ιχθύς μπορεί να είναι ένα πρόσωπο που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον για να μείνετε, αλλά χρειάζεται και από τους δύο μεγάλη προσπάθεια για να υπάρξει ένα καλό αποτέλεσμα. Επίσης, ένας Υδροχόος θα μπορούσε να πιάσει ένα κρυμμένο σας κομμάτι και με την φιλικότητα του να σας πείσει να είστε μαζί του. Γενικά, υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα και διαρροές σε κάθε τι που θέλετε να κάνετε και η σταθερότητα έρχεται μετά από αγώνα και συνειδητή προσπάθεια.

Ζυγός.

Το ζώδιο του ρομαντισμού και του ιδανικού έρωτα. Σπάνια μένει σταθερό σε μια κατάσταση γιατί συνήθως είστε ασταθείς μέσα στην σταθερότητα σας. Ο λόγος είναι ότι μερικές φορές βιάζεστε και βγάζετε πολύ πρόωρα συμπεράσματα. Ενώ αναζητάτε να βρείτε το άλλο σας μισό, όταν είστε μέσα σε σχέση δεν τα δίνετε όλα, όπως νομίζετε, γιατί πολλές φορές δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Για να κρατήσετε το στοίχημα με τον εαυτό σας χρειάζεται να βρείτε το δυναμικό σας κομμάτι και να έχετε την δική σας προσωπικότητα. Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο που σας βοηθάει στο να παραμείνετε σταθεροί και σίγουροι καθώς επίσης και ο Κριός ο οποίος κουβαλάει πολλά από το ιδανικό σας.

Σκορπιός.

Το απόλυτο της σταθερότητας και της πίστης. Ανακυκλώνεστε συνέχεια με το ίδιο πρόσωπο και πολύ λίγες φορές έχετε την διάθεση να χαλάσετε την προσωπική σας σταθερότητα ή ηρεμία. Το ζητούμενο είναι να είστε ευτυχείς και όχι να παραμένετε κάπου επειδή δεν σας αρέσουν οι αλλαγές. Έχετε όλα τα φόντα να γίνετε ευτυχείς, αρκεί και να δουλέψετε ουσιαστικά μέσα σε μια σχέση και να σταματήσετε να θέλετε τον έλεγχο. Ο Κριός είναι ένα άτομο που σας ενεργοποιεί πολύ θετικά και θέλετε να δουλέψετε από κοινού. Επίσης, με τα Λιοντάρια υπάρχει ο μεταξύ σας σεβασμός και η αποδοχή, ενώ κατάλληλοι είναι και οι Υδροχόοι. Οι συνδυασμοί είναι δύσκολοι, αλλά μέσα σας κουβαλάτε το ιδανικό της σταθερότητας και της ολοκλήρωσης, μην το ξεχνάτε.

Τοξότης.

Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν παραμένετε σταθεροί σε μια κατάσταση σχέσης, γιατί αλλάζει ο στόχος σας και ίσως και το ιδανικό σας. Ενώ δεν δείχνετε και πολύ βαθιά συναισθηματικοί μέσα σας και ζητάτε αυτό το οικογενειακό μοντέλο που θα σας βάλει από ιδεολογία μέσα σε μια σχέση και όχι από τα πρέπει. Αν το βρείτε αυτό, αράζετε και δεν αναζητάτε μετά για σας κάτι το διαφορετικό. Αλλά, το δύσκολο είναι να καταλήξετε σε ένα πρόσωπο που να συνδυάζει αυτά τα χαρίσματα. Ένα Λιοντάρι που είναι σταθερό μπορεί να σας δημιουργήσει αυτή την τάση, καθώς επίσης και ένας Υδροχόος που μπορεί να είστε συγχρόνως και φίλοι και αυτό μετράει πάνω από όλα.

Αιγόκερως.

Γενικά, σαν ζώδια δεν σας αρέσει να χαλάτε το σχήμα που έχετε αποφασίσει να ζήσετε ή έχετε επενδύσει. Εσείς τη σχέση τη βλέπετε με την καλή έννοια και σαν επένδυση ή κατάθεση ψυχής και τα δίνετε όλα προκειμένου να έχετε και αναγνώριση κοινωνική. Όπου εκεί είναι που μπερδεύεστε μεταξύ αγάπης και αναγνώρισης. Τα καλά παιδιά του ζωδιακού σκέφτονται πολύ τον χωρισμό γιατί δεν θέλουν να χαλάσουν την εικόνα τους. Από την άλλη πλευρά, η ιδέα της οικογένειας σας τραβάει πάρα πολύ και όταν μπαίνετε σε μια σχέση τέτοιου είδους ξεχνάτε την ερωτική σας ταυτότητα και τα δίνετε όλα για την οικογένεια. Αυτό ίσως να είναι το λάθος που κάνετε και μετά δεν έχετε κανένα στόχο μέσα σας για να περάσετε καλά και να είστε ευτυχείς. Μπορεί το μοντέλο οι πιο πατροπαράδοτοι να μην το χαλάσετε, αλλά μέσα σας θα βιώνετε την απόλυτη δυστυχία. Ο Καρκίνος είναι ένα πρόσωπο που σας πηγαίνει και σας δημιουργεί πολλά και έντονα συναισθήματα.

Υδροχόος.

Εδώ υπάρχει κάτι το περίεργο. Μπορεί να τα δίνετε όλα για μια σχέση και να ονειρεύεστε ότι θα υπάρχει πίστη και σταθερότητα και με μια στραβοτιμονιά να τα τινάξετε όλα στον αέρα, γιατί έχουν θιχτεί οι αρχές σας. Είστε μια παράδοξη μερίδα του ζωδιακού, που ακόμα και στον ερωτικό τομέα και στις προσωπικές σας σχέσεις είστε απρόβλεπτοι. Το Λιοντάρι μπορεί να ταιριάζει στις αρχές σας που είναι και αυτό άκαμπτο και μετά ο Σκορπιός που εκεί θα παραμείνετε γιατί θα έχετε ένα κοινό στόχο. Την προσωπική εξέλιξη την αναζητάτε μέσα από την πίστη και την σταθερότητα, αλλά και την μεταξύ σας φιλία που θα είναι πλέον το ιδανικό για να ζείτε μέσα σε αυτό.

Ιχθύες.

Οι πιο πολλοί χωρίζετε και κάνετε περισσότερο από ένα γάμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά για σας. Δύσκολα ωριμάζετε, αλλά όταν ωριμάσετε θα παραμείνετε σε μια σχέση τόσο πιστοί που και εσείς οι ίδιοι θα εκπλαγείτε με την σταθερότητα σας. Ο Δίδυμος και ο Τοξότης δεν είναι εύκολο να σας κάνουν να μείνετε για αυτό, όταν είστε μαζί, ενώ νιώθετε ότι ταιριάζετε δυσκολεύεστε να παραμείνετε πιστοί. Το σίγουρο είναι ότι εσείς ναι μεν ο στόχος σας δεν είναι να χωρίσετε, αλλά παρασύρεστε από τις συμπεριφορές του άλλου και δεν κρατάτε δική σας προσωπική σταθερότητα. Με αυτόν τον τρόπο δύσκολα παραμένετε πιστοί και σταθεροί. Εκτός αν είστε μαζί με ένα Λιοντάρι που σας μαθαίνει τι θα πει σταθερότητα από την συμπεριφορά του. Η σχέση με τον Παρθένο μπορεί να δείχνει ότι είναι το άλλο σας μισό, αλλά αν δεν είστε κατασταλαγμένοι και αυτή κινδυνεύει…

Οι πληροφορίες που χρησιμοποιήσαμε για την εκπόνηση του άρθρου, προέρχονται από το Astrology.gr.

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα