Neolaia Cyprus

Ιδανικά locations για να δεις μια ταινία εκτός σπιτιού!

locations

Δεν ξέρω πότε το νοσταλγικός θα γίνει γραφικός, αλλά κάθε φορά που σκέφτομαι ένα επικό location για να αράξεις, να ακούσεις μουσική ή να διαβάσεις μου έρχονται τα παγκάκια ξαπλώστρες στην κλασική παλιά προβλήτα της Λάρνακας. Αυτό μου ήρθε πρώτο και όταν αναρωτήθηκα πού, εκτός του σινεμά και του σαλονιού μου, θα ήθελα να δω μια ταινία.

Στο μαγαζί που πίνεις τον καφέ σου

Το στέκι και ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για την καθημερινότητά σου είναι κάτι το ιερό. Η προοπτική να μπορείς να πιεις τον καφέ σου απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μια ταινία είναι από μόνη της σπουδαία. Εντάξει, δεν είπαμε να χαθείς και με τους κολλητούς σου, κατάλαβες.

Τι βλέπεις: ‘Phil Spector’ του David Mamet με τον Al Pacino

 

Η αίθουσα αναμονής για επιβίβαση σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο του κόσμου

Αλληλούια! Το wi-fi είναι δεδομένο και συχνά πολύ δυνατό και ξαφνικά οι ώρες που έχεις να σκοτώσεις αποκτούν προοπτικές ψυχαγωγίας. Μόνο μην αρχίσει η επιβίβαση στο κρίσιμο δεκάλεπτο της ταινίας.

Τι βλέπεις: ‘Τα Φτερά της Αγάπης’ του Iain Softley με την Helena Bonham Carter

 

Στο ΓΣΠ

Δεν μας ενδιαφέρει το ματς που πήγες να δεις. Είτε βαρεθείς απ’ την κυριαρχία της ομάδας σου στο γήπεδο, είτε πονέσουν τα μάτια σου απ’ το τραγικό θέαμα, μπορείς με μια-δυο κινήσεις να καλύψεις το κενό ενδιαφέροντος.

Τι βλέπεις: ‘Σκοτεινό Χωριό’ του M. Night Shyamalan με τον Joaquin Phoenix

 

Στην τουαλέτα


Αδημοσίευτες έρευνες αναφέρουν ότι εκατοντάδες άνδρες που δοκιμάστηκαν σε συνθήκες εργαστηρίου μπορούν να παραμείνουν για περισσότερες από 52 συνεχόμενες ώρες κλεισμένοι στην τουαλέτα χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Τα 90-100 λεπτά μιας ταινίας είναι τουλάχιστον ένας απτός λόγος να ξεχαστούμε στα ιδιαίτερα.

Τι βλέπεις: ‘Lincoln’ του Steven Spielberg με τον Daniel Day-Lewis, γιατί θέλεις κάτι μεγαλειώδες.

 

Σε ένα κάποιο beach bar

Σοφό θα ήταν να μη βλέπεις κάτι φτιαγμένο κυρίως για αντρικό κοινό, γιατί φαντάζομαι ότι προτιμάς να τραβήξεις κορίτσια στο stand σου.

Τι βλέπεις: ‘Ο Απίστευτος Μπαρτ Γουόντερστοουν’ του Don Scardino με τον Steve Carell

 

Στο γραφείο

Με τρόπο, έ; Την ώρα που ο διευθυντής φεύγει για ραντεβού, την ώρα του ‘αν με χρειαστείς κάτι, πάρε με στο κινητό’.

Τι βλέπεις: ‘3096 Μέρες’ της Sherry Horman με την Antonia Campbell-Hughes

 

Στο διάδρομο του γυμναστηρίου

Τι να σου κάνουν οι οθόνες που δείχνουν ‘Οικογενειακές Ιστορίες’ και ‘Κάτι Ψήνεται’; Νεράκι θα φεύγουν τα χιλιόμετρα στο διάδρομο με την κατάλληλη ταινία στο tablet σου. Κατά προτίμηση κάτι action. Σε γυμναστήριο είσαι.

Τι βλέπεις: ‘G.I. JOE: Αντίποινα’ του John M. Chu με τον Dwayne Johnson

 

Στο λεωφορείο

Aν και στην Κύπρο το να μεταφέρεσαι με λεωφορείο είναι ολίγον ασυνήθιστο, αν ποτέ βρεθείτε σ’ένα στην Κύπρο ή στο εξωτερικό, τι πιο τέλειο απ’ το να κάνεις ότι δεν ζεις το σημειωτόν του λεωφορείου ενώ επιστρέφεις από τη σχολή ή τη δουλειά, χαζεύοντας μια ταινία. Όχι τίποτα βαρύ, ήσυχα πράγματα.

Τι βλέπεις: ‘Jack Reacher’ του Christopher McQuarrie με τον Tom Cruise

*mensguide.com.cy

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα