Neolaia Cyprus

Neolaia’s Fav [#epic_edition]: Η αγαπημένη μας καρναβαλίστικη στολή!

karnavali5

Ότι και να σας πω θα είναι λίγο μπροστά σε αυτό που θα αντικρύσετε πιο κάτω. Καρναβάλια είναι και αποφασίσαμε να ξεφτιλιστούμε. Και ποιος δεν το έχει κάνει βέβαια τις ημέρες του καρναβαλιού; Άλλοι φοράνε απλά μια μάσκα και βγαίνουν κι άλλοι γίνονται αγνώριστοι!

Εμείς αγαπάμε καρναβάλι, μασκάρεμα, ρεζιλίκι και θα το καταλάβετε…

p.s. Μασκαρευτείτε και βγείτε για σάμπα!

  • Ευτύχιος Γιαξής:

karnavali3

Έτσι είμαστε εμείς οι σταρ, διατεθειμένοι να τσαλακώσουμε την εικόνα μας. Καλά εντάξει πλάκα κάνω, μην αρχίσετε τις ντομάτες και τα αυγά.

Αγαπημένη στολή δεν έχω, έτσι και αλλιώς ήταν μετρημένες οι φορές που μασκαρεύτηκα. Υπήρξε όμως μία που είχε τεράστια επιτυχία. Το κακό βέβαια ήταν ότι το σουξέ το είχα στους αρσενικούς. Το καλό είναι το γέλιο που έσκαγα όταν αυτοί που πήγαιναν να μου κολλήσουν αντιλαμβάνονταν πως δεν είμαι η θεά που νόμιζαν, αλλά αγόρι. Θυμάμαι ακόμη τη φάτσα του τύπου που πήγε να με κεράσει σφηνάκι και μόλις πλησίασε του ‘πεσε… από το σοκ το σφηνοπότηρο ;). Συγνώμη φίλε για τις δύο λίρες που σου σπατάλησα.

  • Άντρια Χήρα:

karnavali2

Καρναβαλιζόμαστε αυτό το τριήμερο και εμείς λοιπόν! Ξέρετε κάθε χρόνο τα καρναβάλια έχουν διαφορετική σημασία και νότα για τον καθ’ ένα ξεχωριστά. Υπάρχουν άτομα που ντύνονται μάσκες από την Τσικνοπέμπη μέχρι τη Καθαρά Δευτέρα, υπάρχουν κι αυτοί που ντύνονται μόνο το Σαββατοκύριακο του καρναβαλιού, και υπάρχουν κι’ αυτοί που δεν ντύνονται καθόλου.

Εγώ λοιπόν είμαι στη μέση! Ούτε θα ντυθώ από την Τσικνοπέμπτη, ούτε κι όλο το τριήμερο! Θα ντυθώ μόνο την Κυριακή, θα βολτάρω, θα κάνω την έξοδο μου, και θα ακολουθήσω και εγώ την υπόλοιπη μάζα.

Δύσκολο το ερώτημα αυτής της εβδομάδας για την αγαπημένη μου αμφίεση! Είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου και δεν το κρύβω! Στο καρναβάλι θα το έκρυβα; Η καλύτερη μου λοιπόν αμφίεση ήταν πριν δύο χρόνια στη Λεμεσό όταν ντύθηκα ποδοσφαιριστής, με γυαλιά μπάλες φυσικά! Δεν υπήρχε πιο άνετη αμφίεση! Ούτε ψηλοτάκουνα, ούτε φούστες, ούτε καλσόν! Ότι πιο άνετο βρήκα από τον αδερφό μου το φόρεσα! Δεν είμαι ούτε απ’ αυτές που θα ντυθούν έξαλλα ούτε απ’ αυτές που περιμένουν τα καρναβάλια για να δείξουν τα προσόντα τους! Έλεος δηλαδή! Απλά και όμορφα! Τώρα για φέτος μην με ρωτήσετε, ακόμη δεν έχω αποφασίσει… Έχω ακόμη λίγες ώρες για να καταλήξω!

  • Στέλλα Γεωργίου:

karnavali4

Μπορώ να πω πως ζω κι αναπνέω για τα καρναβάλια. Τα αγαπώ. Γενικά δεν έχω πρόβλημα να ξεφτιλίζομαι, ειδικά όμως αυτές τις μέρες του δίνω και καταλαβαίνει.

Παίζει να έχω ντυθεί τα πάντα καθώς κάθε χρονιά μην μπορώντας να αποφασίσω μόνο ένα πράγμα, αλλάζω 2-3 στολές! Η αγαπημένη μου έβερ ήταν εκείνη που ντύθηκα μανιτάρι, σχεδόν δεν χωρούσα να περάσω από την πόρτα. Δυστυχώς όμως δεν μπόρεσα να βρω φωτογραφία.

Η δεύτερη αγαπημένη μου είναι αυτή που βλέπετε πιο πάνω. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι το μόνο που χρειάστηκε να αγοράσω ως Marilyn Monroe ήταν η περούκα και πως όλο το υπόλοιπο σετάκι (βλ. πουά φόρεμα, γάντια και ροζ γόβες) τα είχα στην καρνταρόμπα μου ως «φυσιολογικά». Γι’ αυτό σας λέω πως το καρναβάλι νομίζω είναι μέσα στο DNA μου!

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα