Neolaia Cyprus

Το ερωτικό πορτραίτο των ζωδίων!

zodia1

Θέλετε να μάθετε τα πάντα πάνω στην ερωτική ζωή του ζωδίου σας, καθώς και του προσώπου που σας ενδιαφέρει; Θέλετε να αποκρυπτογραφήσετε το ερωτικό προφίλ σας, καθώς και του ατόμου που σας έχει τραβήξει τελευταία την προσοχή; Ε, τότε δεν έχετε παρά να διαβάσετε το άρθρο, έτσι ώστε να αποκτήσετε μια σωστή εικόνα επί του θέματος. Μυστικά, επιθυμίες και αλήθειες αποκαλύπτονται, δίνοντας άλλη διάσταση στο μεγαλύτερο και πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ζωής, που δεν είναι άλλο φυσικά από τον έρωτα.

Ανακαλύψτε την σεξουαλικότητά σας, καθώς και του προσώπου που σας ενδιαφέρει!

Γυναίκα Κριός

Η γυναίκα αυτή, καθώς κυριαρχείται από τον Άρη, είναι ενεργητική και μπορεί να τα κάνει όλα. Της αρέσει να αποκτά πολλές εμπειρίες και είναι ανοιχτή σε οτιδήποτε καινούργιο. Μη χάσετε μαζί της χρόνο για προκαταρκτικά, ειδικά την πρώτη φορά. Είναι περίεργη και έτοιμη για όλα. Δεν έχετε παρά να την… ξελογιάσετε. Πάρτε όλες τις αποφάσεις, χωρίς να ρωτήσετε τίποτα. Είναι η γυναίκα της “πρώτης βραδιάς”, δεν ξέρει πώς να κάνει έρωτα ή παριστάνει πως δεν ξέρει για να σας τεστάρει. Μετά από μερικές συναντήσεις, θα σας δώσει και μαθήματα! Διαφεντεύει, επιβάλλεται και σας μετατρέπει σε σκλάβο και υποχείριό της. Θα σας κάνει με την κυριαρχία της στο κρεβάτι, να χάσετε το μυαλό σας!

Άνδρας Κριός

Είναι σαν την πυρκαγιά: αδύνατο να τον σβήσεις. Κάθε μέρα ξεκινάει μια καινούργια ζωή. Είναι μεγάλος καρδιοκατακτητής: φλογερός, αδυσώπητος, ακούραστος. Μοιάζει με αστραπή. Δεν του αρέσει να χάνει το χρόνο του σε ατέλειωτα προκαταρκτικά παιχνίδια κι είναι έτοιμος να προσφέρει μεγάλο πάθος. Είναι αφοσιωμένος εραστής, αλλά για να τον κρατήσετε πρέπει να διαθέτετε ιδιαίτερη ποιότητα χαρακτήρα, επειδή γι΄αυτόν η αγάπη αποτελεί πεδίο μάχης και συγκρούσεων, που επιθυμεί να τελειώνουν με μια παθιασμένη φλογερή συμφιλίωση. Μην εκδηλώνετε ζήλια, να είστε ανεξάρτητες και να φροντίζετε να τον εκπλήσσετε διαρκώς. Η ασφάλεια και η σιγουριά δεν του αρέσουν καθόλου κι αν σας επιθυμεί ερωτικά, μπορεί να εξακολουθήσει να σας επιθυμεί για 100 χρόνια. Είναι γεννημένος για την απιστία, κομψός και πολύ αισθησιακός. Για να μαγνητίσετε το βλέμμα του, να είστε πάντα η πιο σέξι και η πιο χαριτωμένη. Του αρέσουν τα παιχνίδια σκλάβας-αφέντη και είναι “άγριος” στο σεξ. Οι Κριοί άντρες είναι επίσης εξερευνητές, έτσι προετοιμαστείτε ψυχολογικά, ότι θα πάτε σε μέρη που καμιά γυναίκα πριν από σας δεν πάτησε το πόδι της. Η αγαπημένη του στάση: μια γυναίκα που σκύβει επάνω του, στα γόνατά του…

Γυναίκα Ταύρος

Με κυρίαρχο πλανήτη την Αφροδίτη, είναι αποφασισμένη να σας αποπλανήσει και να σας επιβληθεί. Η Εύα άλλαξε τη μορφή του κόσμου με ένα μόνο μήλο. Αν είστε ανύπαντρος, μπορείτε να κρατήσετε εσείς τον έλεγχο της κατάστασης, ακόμα κι αν αυτό δεν αποδειχτεί τόσο εύκολο. Θα χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε μέσο για να σας κρατήσει, ακόμα και τον εκβιασμό. Θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας, επειδή η αρμονία και η σύμπνοια είναι πολύ σημαντικά γι΄ αυτή. Οι πλατωνικές σχέσεις είναι ο εχθρός της ζωής της και δεν τις απολαμβάνει, ούτε τις επιδιώκει. Αν την παντρευτείτε, να ξέρετε ότι, όσο περνάει από το χέρι της, ο γάμος σας θα κρατήσει μια ζωή. Δεν υπάρχει η λέξη «διαζύγιο» στο λεξικό της. Αν είστε ήδη παντρεμένος με άλλη γυναίκα, προσέξτε! Η επιθυμία της για αποκλειστικότητα στην αγάπη, μπορεί να σας οδηγήσει στο διαζύγιο. Απολαμβάνει το σεξ, αλλά μην περιμένετε κάτι ασυνήθιστο. Είναι απαιτητική ερωμένη και αφήνει τον σύντροφό της ξέπνοο. Της αρέσει ο στοματικός έρωτας, να κάνει και να της κάνουν. Ιδανικοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Καρκίνος, Τοξότης, Σκορπιός και Λέων. Αγαπημένη σεξουαλική «διαστροφή»: να της πιπιλίζετε τα δάχτυλα, ένα-ένα. Επίσης, της αρέσει και το δάγκωμα!

Άνδρας Ταύρος

Κυριαρχούμενος από την Αφροδίτη, είναι συναισθηματικά πολύ κτητικός, ζηλιάρης και επιζητεί την αποκλειστικότητα στον έρωτα. Θα σας κάνει «κτήμα» του, παρέχοντάς σας όμως τρυφερότητα, αξιοπιστία και άνεση. Η συντηρητική ηθική του και η προσκόλληση στις παραδόσεις, τον κάνουν τον μοναδικό άνδρα του ζωδιακού που δεν παίρνει διαζύγιο «ούτε με σφαίρες»! Αυτό δεν αποτρέπει βέβαια τις συζύγους τους από τον να επιθυμούν μερικές φορές να ξεφύγουν από την τυραννία τους. Είναι αισθησιακός, διασκεδαστικός, καλοφαγάς. Αν ψάχνετε στη ζωή σας για ασφάλεια, είναι ο ιδανικός άντρας. Θα είναι για πάντα δικός σας, αν του δείξετε πολλή τρυφερότητα και δεν του πείτε ποτέ ψέματα. Αυτό είναι το αδύνατό του σημείο. Αν τον προδώσετε ή νομίσει πως το κάνατε, δεν θα σας συγχωρήσει ποτέ και θα σας κάνει τη ζωή κόλαση. Στον τύπο αυτό αρέσει το μακράς διαρκείας και απολαυστικό στοματικό σεξ. Από αντοχές; Αυτός ο άντρας μπορεί να εξουθενώσει σεξουαλικά ακόμα κι έναν «παγετώνα». Η ερωτογενής του ζώνη: τρελαίνεται για μακρόσυρτα, αργά φιλιά και απαλές δαγκωματιές στην πλάτη και το λαιμό.

Γυναίκα Δίδυμοι

Με κυρίαρχο πλανήτη τον Ερμή, είναι ειδική στο να φτιάχνει ατμόσφαιρα: μουσική, χαμηλά φώτα, αναπαυτικά μαξιλάρια, αισθησιακές ταινίες, είναι όλα στο πρόγραμμα. Είναι ανασφαλής με τις ατέλειές της και γι΄αυτό θα αποδειχτεί λίγο δύσκολο να την γδύσετε. Η πίστη δεν είναι το δυνατό της σημείο. Φοβάται την ισόβια δέσμευση και την απώλεια της ελευθερίας της. Γι΄αυτό προτιμά το ρόλο της ερωμένης μέσα σε μια ελεύθερη σχέση. Αν την παντρευτείτε, αποφύγετε να πέσετε στη ρουτίνα, γιατί τότε θα πιστέψει ότι της φορέσατε τη σιδερένια μπάλα του φυλακισμένου κι αλίμονό σας! Οι ιδανικοί ερωτικοί σύντροφοι: Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος, Ζυγός και Κριός. Αγαπημένο σεξουαλικό αξεσουάρ: δονητής.

Άνδρας Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η γήρανση είναι μύθος, παραμένοντας πάντα νέοι στο σώμα και την καρδιά και διαθέτοντας ένα τολμηρό εφηβικό στυλ. Η αγάπη του Διδύμου για ανανέωση και η ανεξάντλητη πολυπραγμοσύνη του, τον κάνουν δύσκολα πιστό και θέλει να αποδεικνύει διαρκώς στον εαυτό του ότι είναι ελεύθερος. Είναι το καλύτερο φιλαράκι, αλλά η παιχνιδιάρικη προσωπικότητά του είναι τέτοια, που κανείς ποτέ δεν ξέρει αν λέει αλήθεια ή ψέματα, ούτε μπορεί -στη φιλία- να βασιστεί πάνω του στα δύσκολα. Όσο καταφέρνει να είναι πετυχημένος καλλιτέχνης, άλλο τόσο μπορεί να είναι και σπεσιαλίστας στον προγραμματισμό υπολογιστών ή ηλεκτρονικός. Ο ερωτισμός και οι γραμμές 090 είναι το πάθος του. Του αρέσουν οι παράξενες, αλλόκοτες αισθήσεις και εντυπώσεις. Σημειώστε: ποτέ μην του πείτε ότι είναι άστατος και ρηχός, δεν θα σας συγχωρήσει ποτέ. Η ερωτογενής του ζώνη: διατρέξτε ελαφρά τα μπράτσα του με τα χείλη και τη γλώσσα σας.

Γυναίκα Καρκίνος

Είναι όμορφη σαν τη Σελήνη. Είναι η μοιραία γυναίκα που χρειάζεται ένα ισορροπημένο περιβάλλον για να ανθίσει. Σε ερωτικές ή οικογενειακές διαφωνίες θα αντιδράσει με μια δύναμη που της εκχωρείται από την ίδια της την προσωπικότητα, η οποία τείνει να είναι ευμετάβλητη, καπριτσιόζικη και ρομαντική, όλα σε βαθμό υπερβολής. Σας θέλει προστάτη, φερέγγυο, συμπονετικό αλλά πάνω απ΄όλα…πλούσιο. Αν την απατήσετε, η «κλώσσα» Καρκίνος θα σας εγκαταλείψει για τα παιδιά της και θα δώσει σ΄αυτά όλη της την αγάπη. Η αγαπημένη της στάση: μπρούμυτα με τον άντρας πίσω της. Ιδανικοί σεξουαλικοί παρτενέρ: Ταύρος, Λέων, Παρθένος, Σκορπιός και Ιχθείς. Μπορεί να γίνει σκλάβα της σεξουαλικής ικανοποίησης του συντρόφου της!

Άνδρας Καρκίνος

Είναι η αρσενική «κλώσσα» του ζωδιακού, ένας άντρας γεννημένος για οικογένεια, υπεύθυνος, πιστός, ευπρεπής, κομψός, επιμελής και πάνω απ΄όλα θαρραλέος, ακόμα κι αν μερικές φορές του χρειάζεται λίγο περισσότερη ζωντάνια. Είναι βολικός, πονηρός, οικονόμος, καλός στη διαχείριση. Πρώτα απ΄ όλα, αυτό που χρειάζεται, ένα χαρούμενο σπιτικό που να τον καλωσορίζει. Η σύζυγός του πρέπει να είναι πολύ μητρική και εξισορροπημένη για να τον καθησυχάζει, και τότε εκείνος θα είναι ο τέλειος σύζυγος. Η σύντροφός του θα πρέπει επίσης να είναι όμορφη, ελκυστική με τα εξής χαρίσματα: ήπια, με κατανόηση, στοργική, ευπρεπής. Αυτά είναι τα κλειδιά για την ισορροπία του. Μην ξεχάσετε: Το καλό σπιτικό φαγητό είναι κομμάτι του περιβάλλοντός του, και θα συμμετάσχει ενεργά στο μαγείρεμα. Μερικοί Καρκίνοι μπορεί να είναι ιδιότροποι και οξύθυμοι, να θέλουν τρέλες (δείγμα της ανωριμότητάς τους ή μιας έλλειψης αρρενωπότητας). Η πιο εκπληκτική τεχνική του: σεξουαλική επαφή χωρίς χέρια. Νιώθει μια μόνιμη ανάγκη για ενθάρρυνση και εάν την αποκτήσει, θα αποδειχθεί ευχάριστος εραστής. Είναι και υπομονετικός αλλά και επιθετικός παράλληλα. Στο κρεβάτι, του αρέσει να παίρνει διαταγές και είναι άπαιχτος στον δια χειρός κλειτοριδικό οργασμό!

Γυναίκα Λέων

Κομψή, λάγνα, προκλητική και οκνηρή! Η κυρία Λέων είναι η πιο παράξενη γυναίκα του ζωδιακού και πρέπει να είστε σε θέση να αντέξετε οικονομικά το…βάρος της. Για εκείνη, η αγάπη έπεται της ανάγκης της να επιβληθεί στη ζωή. Θα αγαπήσει αληθινά μόνο ένα ανώτερό της άτομο, που θα της προσφέρει το απόλυτο. Δεν έχει απωθημένα στον έρωτα. Αν ψάχνει για περιπέτεια, είναι επειδή θέλει να αποδείξει στον εαυτό της ότι είναι γυναίκα. Είναι όμορφη και επιθυμητή. Όταν παντρευτεί, η εύθικτη προσωπικότητά της θα την κάνει να κλείνεται στο καβούκι της. Αν την απατήσετε, θα αρχίσει να ψάχνει ξανά … αλλού. Ιδανικοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Ζυγός, Τοξότης, Κριός. Στη σεξουαλική της ντουλάπα θα βρείτε: στηθόδεσμους και κιλοτάκια που ανοίγουν με κάθε τρόπο!

Άνδρας Λέων

Είναι ο πιο όμορφος, ο καλύτερος, ο ισχυρότερος… όπως ο ήλιος. Το σημαντικότερο γι΄αυτόν τον άντρα είναι η κοινωνική του θέση. Έχει την ανάγκη να αισθάνεται ότι τον θαυμάζουν προκειμένου να είναι αυτό που θέλει να είναι: ο θαυμάσιος, γενναιόδωρος Λέων! Είναι τόσο ιδεαλιστής και ουτοπιστής, έτσι ώστε πολύ λίγες γυναίκες μπορούν να τον ικανοποιήσουν. Αυτή που θα τον ξεμυαλίσει, ξέρει πώς να τον κάνει να λάμψει. Αυτή η γυναίκα λοιπόν, πρέπει να διαθέτει εξυπνάδα, ομορφιά και γνώσεις σε τέτοιο βαθμό, ώστε να τα επιδεικνύει χωρίς να τον επισκιάζει. Μπορεί να τα δώσει όλα στην αγάπη, αλλά είναι δύσκολος και ευαίσθητος στο θέμα των κοινωνικών προτύπων. Πρέπει να νιώθει ότι θαυμάζεται, εγκρίνεται και ενθαρρύνεται από τον σύντροφό του. Είναι γεννημένος να συναρπάζει το περιβάλλον του με τις ισχυρές πράξεις και την ρητορική του δεινότητα. Είναι έξυπνος και έχει γνώσεις σχεδόν πάνω σε όλα τα θέματα. Μερικές φορές, με τα χρόνια και την επιτυχία, από λιοντάρι γίνεται γατούλα στα χέρια μιας γυναίκας. Η αντοχή του είναι αξιοπρόσεκτη και έχει μεγάλη όρεξη για σεξ. Του αρέσουν οι γυναίκες να είναι υπάκουες και να του κάνουν (όχι να κάνει) στοματικό έρωτα. Του αρέσει η γυναίκα να δείχνει πόσο πολύ το απολαμβάνει. Ερωτογενής ζώνη: η πλάτη.

Γυναίκα Παρθένος

Εξουσιάζεται από τον Ερμή, που θα πει: όχι τώρα, όχι τόσο γρήγορα, μια άλλη φορά… Η κριτική της είναι ένα καταστρεπτικό για τις σχέσεις της χαρακτηριστικό. Η αγάπη της για ηρεμία και γαλήνη, την ωθεί στην αγαμία. Διαθέτει τέλειο σώμα, γίνεται καλή σύζυγος, και τη χαρακτηρίζουν σύνεση και οικονομική σοβαρότητα. Είναι πιστή και αξιοσέβαστη (τρέμει τις ψυχικές διαταραχές), συγκρατημένη, φοβάται να απογοητευτεί. Ο τρόπος που ζυγίζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μπορεί να κουράσει τον αγαπημένο της. Αλλά με ένα καλό κοκτέιλ μπορεί να αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο στη φαντασία, κάτι που θα την απελευθερώσει, επιτρέποντάς της να σας ξελογιάσει. Αν συμβεί αυτό, να είστε προνοητικός, γιατί θα δείτε μπροστά σας το αντίθετο όλων των ανωτέρω. Η «απελευθερωμένη» Παρθένος αγαπά τον αμοιβαίο αυνανισμό και απολαμβάνει τις μικρές «τιμωρίες». Είναι καλλιτέχνης στην ικανοποίηση του εραστή της. Αγαπημένη «διαστροφή»: δεν μπορεί πραγματικά να το απολαύσει, αν δεν βρίσκεται μπροστά και τρίτο πρόσωπο. Ιδανικοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Δίδυμοι, Καρκίνος και Υδροχόος.

Άνδρας Παρθένος

Είναι δουλευταράς. Ψάχνει για ασφάλεια και σταθερή απασχόληση. Γίνεται καλός δημόσιος υπάλληλος. Αλλά στην αγάπη, οι ιδιότητές του μπορούν να γίνουν η αναπηρία του: είναι υπερβολικά αναλυτικός και τα ψειρίζει όλα. Δεν είναι διαθέσιμος για μεγάλα πάθη, γιατί τα φοβάται. Η κριτική και μανιώδης προσωπικότητά του, ο τρόπος που ζυγίζει πάντα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, θα κάνει τις υποψήφιες συζύγους να στρίψουν δια του αρραβώνος! Αν παντρευτεί, γίνεται πιστός σύζυγος, κυρίως από ευπρέπεια και αγάπη στους κοινωνικούς κανόνες. Ο συζυγικός του βίος υποφέρει από απουσία φαντασίας, κάτι που μπορεί να τον οδηγήσει σε σοβαρή κρίση ηλικίας εκεί κάπου στα 40, όπου θα γράψει στα παλιά του τα παπούτσια τους ηθικούς κανόνες και τα χρηστά ήθη, για να χορέψει τον ερωτικό χορό με μια ερωμένη που σ΄όλη τη ζωή του την αρνιόταν. Η μυστική ζωή του: η πορνογραφία μπορεί να του γίνει ψυχαναγκασμός. Ερωτογενείς ζώνες: γλουτοί.

Γυναίκα Ζυγός

Με κυρίαρχο πλανήτη την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης, είναι όμορφη, κομψή και προκλητική, περισσότερο γυναίκα από οποιαδήποτε άλλη και πάντα λάτρης της ηρεμίας και της ισορροπίας. Δεν συμπαθεί τη μοναξιά. Το ιδανικό της είναι να αποτελέσει το απόλυτο ζευγάρι με τον σύζυγό της, αλλά είναι πολύ απαιτητική απέναντί του, ζητώντας του επιτακτικά να της αποδεικνύει συνεχώς την αγάπη του. Ο σύντροφός της πρέπει να ξεπερνά τις φιλοδοξίες της. Πρέπει να είναι ευπαρουσίαστος και καλλιεργημένος για να την ξελογιάσει. Σεξουαλικά, έλκεται από ασυνήθιστες καταστάσεις. Κάντε της εκπλήξεις! Αν την απατήσετε, θα αναζητήσει κάποιον άλλο για σχέση, η οποία θα χαρακτηρίζεται από τον ίδιο ενθουσιασμό και νέα εμπιστοσύνη. Ιδανικοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Κριός, Δίδυμοι, Λέων, Σκορπιός, Τοξότης και Υδροχόος. Αγαπημένη στάση: Οποιαδήποτε στάση της επιτρέπει να εκθέτει τους γλουτούς της.

Άνδρας Ζυγός

Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, είναι θετικός, αρρενωπός και αγαπά τις ωραίες βραδιές. Είναι όμορφος, του αρέσει να χορεύει, αγαπά τη ρυθμική μουσική και τα κοκτέιλ. Είναι κομψός και καθετί που διαθέτει «πλαστική» ομορφιά έχει μεγάλη σημασία γι΄αυτόν. Οι σχέσεις του είναι μάλλον πεζές. Διαθέτει οργανωτικότητα, γίνεται πετυχημένος δικηγόρος, για παράδειγμα. Η επιθυμία του για συνεχή ευχαρίστηση, διευκολύνει τις ερωτικές συναντήσεις. Θέλει να αισθάνεται περιστοιχισμένος και πέφτει στη φάκα που δημιουργεί, μπλέκοντας σε αναπόφευκτες και δύσκολες καταστάσεις. Αν είστε το άλλο του μισό, ο σύντροφος ψυχής του, θα σας είναι πιστός, επειδή γι΄αυτόν αγάπη είναι η χαρά του να μοιράζεσαι και να επικοινωνείς με τον σύντροφο. Του αρέσουν οι γυναίκες που ντύνονται όμορφα και έχουν μακριά μαλλιά. Αν τα ρούχα μιας γυναίκας δείχνουν να βγαίνουν εύκολα, το βρίσκει δύσκολο να το παίξει αδιάφορος. Ερωτογενής ζώνη: πλάτη, γλουτοί, και ειδικά η αίσθηση των ερεθισμένων θηλών.

Γυναίκα Σκορπιός

Είναι όμορφη και τα μάτια της μοιάζουν με πολύτιμα πετράδια. Παραμένει πάντα νέα, με μακριά μαλλιά και όμορφα χέρια που αναδεικνύονται από τα καλοφτιαγμένα της νύχια. Το μαύρο είναι το χρώμα της. Συχνά χαρακτηρίζεται ως femme fatale, ιέρεια, βαμπ και συνήθως έχει μια δικαιολογία για όλες τις υπερβολές της, συμπεριλαμβανομένης της κτητικής, απόλυτης και ασυμβίβαστης αγάπης της. Αν είστε ο σύζυγός της, αρκεί να ρίξετε μια ματιά στις νυχιές που έχει αφήσει στην πλάτη σας. Αν είστε ανύπαντρος, αφήστε τη να «οδηγήσει» και ο ερωτισμός της θα σας συντρίψει. Αλλά μια δίαιτα με κρόκους αβγών ανακατεμένους στο κονιάκ σας για μερικές ημέρες, θα σας εξασφαλίσει ένα καλό επίπεδο απόδοσης. Μην την απατήσετε, θα σας φαρμακώσει, μεταφορικά ή… όχι. Ιδανικοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Δίδυμοι, Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς. Αφροδισιακά στο σεξ: αρωματικό λάδι για μασάζ, λιπαντικό και δονητής.

Άνδρας Σκορπιός

Το Αρειανό ζώδιο, ο Σκορπιός, είναι φυσικά μυστικοπαθής και η ανάγκη του να τον σέβονται και να τον θεωρούν ισότιμο είναι πρώτιστα γι΄αυτόν στην αγάπη. Απ΄την άλλη καθοδηγείται από τον πλανητοειδή Έρωτα, και η σεξουαλικότητα αποτελεί μια διέξοδο στα επιθετικά συναισθήματά του. Είναι ένα λάγνο, αισθησιακό ζώο. Απολαμβάνει το δάγκωμα, το πιπίλισμα και είναι «δάσκαλος» στο στοματικό σεξ. Η επιβολή του πόνου τον διεγείρει, έτσι μπορεί να τσιμπά τις θηλές ή το εσωτερικό των μηρών σας. Του αρέσει το σεξ στο νερό, αλλά η «διαστροφή» του είναι ότι προτιμά τα ξύλινα τραπέζια και τα σκληρά πατώματα από το σατέν και το μετάξι. Η αγάπη για το «απόλυτο» τον μετατρέπουν σε μια νευρική και πολύ ζηλότυπη ύπαρξη. Μαζί του, τίποτα δεν είναι απλό. Η ερωτική του ζωή του είναι τόσο περίπλοκη, που τον φέρνει μερικές φορές στα όρια της κατάθλιψης. Πολύ συχνά, ο γάμος του ή οι ερωτικές του περιπέτειες γίνονται πεδία μαχών, όπου ο ψυχολογικός σαδισμός κατέχει ένα καλό μερίδιο. Αν του μοιάζετε ή είστε ίδιοι στην αδιαλλαξία, θα τον βρείτε εντυπωσιακό εραστή, αλλά για όσο καιρό θα είστε ζευγάρι, φροντίστε να κουβεντιάσετε με τα υπόλοιπα «θύματά» του. Ερωτογενής ζώνη του: τα γεννητικά όργανα.

Γυναίκα Τοξότης

Κυριαρχούμενη από τον Δία, έχει τις πιο υπέροχες γάμπες του ζωδιακού. Οι αστράγαλοί της είναι ευκίνητοι και τα πόδια της σφιχτά, λες κι έτρεχε χρόνια σε ποδηλατικούς αγώνες, κι ας μην έχει γυμναστεί ποτέ. Είναι φλογερή, σκέτη πυρκαγιά. Επιθυμεί στη ζωή τις ρομαντικές κατακτήσεις, κάνει όμως στις σχέσεις της πολλαπλές συγκρίσεις με το ιδανικό που έχει στο μυαλό της, και το οποίο τις περισσότερες φορές δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι τόσο χαρισματική στη φιλία, που πάντα θα υπάρχει «κάτι» μεταξύ σας. Αποφασίζει να «αράξει» εκεί γύρω στο τέλος της 3ης δεκαετίας της, το πιθανότερο για να αποκτήσει παιδιά. Αυτό μπορεί να συμβεί και νωρίτερα, αν ψάχνει για βόλεμα, οικονομική και ηθική σταθερότητα. Ιδανικοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Λέων, Ζυγός και Υδροχόος. Ερωτικά αξεσουάρ: γάντια και παπούτσια!

Άνδρας Τοξότης

Θετικός, αρρενωπός, κυριαρχείται από τη Φωτιά και ονειρεύεται μια ζωή γεμάτη περιπέτειες. Έχει ένα τσιγάρο να καπνίσει σε κάθε αεροδρόμιο! Γίνεται εύκολα προκλητικός στις επιλογές του, υπάρχουν γυναίκες ξένες προς το οικογενειακό του περιβάλλον, είτε από καταγωγή, είτε για άλλους λόγους, και μπορεί η οικογένειά του να το δει αυτό ως πρόκληση ή να θεωρήσει πως βλάπτεται από τον τρόπο ζωής του. Γενικά, αυτοί οι γάμοι είναι σύντομοι. Στο πρώτο μέρος της ζωής του δεν είναι πιστός. Έχει ανάγκη να «χτίσει» την προσωπική του εικόνα. Διαθέτει μια έμφυτη στοργικότητα, και αν τον επιλέξετε στα 40 του, θα τον βρείτε παθιασμένο, ένα πρότυπο γονέα για τα παιδιά σας, αλλά και επαγγελματικά καταξιωμένο. Μπορείτε μετά να ζήσετε μια έντονη και ελεύθερη αγάπη μαζί του. Είναι «δάσκαλος» στο ερωτικό μασάζ και με τα χέρια αλλά και στοματικό. Η γλώσσα του μπορεί να είναι ένα «επικίνδυνο» εργαλείο και όταν συνδυάζεται με τα χείλια του, δημιουργεί μια εκρηκτική επίδραση! Ερωτογενής ζώνη: ισχία και μηροί. Του αρέσει να χαζεύει τα στήθη και τους μηρούς της συντρόφου του, όπως επίσης και να έρχεται σε σεξουαλική επαφή μαζί της, όταν αυτή φορά τις γυναικείες της κάλτσες.

Γυναίκα Αιγόκερως

Eίναι σοβαρή, γυναίκα του καθήκοντος, περισσότερο της καριέρας και λιγότερο της οικογένειας. Έχει ένα νοσταλγικό χαρακτήρα. Το παρελθόν της βρίσκει πάντα θέση στο παρόν της. Λίγο επαρμένη και εγωκεντρική, θα μπορούσε να μετατραπεί σε ηφαίστειο μόνο για σας! Παντρεύεται συχνά στο δεύτερο μισό της ζωής της, διεκδικώντας έναν στερεό και ήρεμο γάμο. Δεδομένου ότι επιθυμεί να εξουσιάζει, της αρέσει να καβαλά τον άντρα της, να ορίζει εκείνη το ρυθμό, και να προσφέρει μεγαλύτερη ευχαρίστηση στον εαυτό της. Ακολουθώντας στο κρεβάτι τον ίδιο ρυθμό, το σεξ γίνεται ένας άγριος διαγωνισμός με τον οργασμό ως έπαθλο και μπορεί να έχει περισσότερους από έναν. Επίσης, γρατζουνά και φωνάζει πολύ, οπότε φροντίστε την ηχομόνωση για να μην ενοχλείτε τους γείτονες! Ιδανικοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Ταύρος, Σκορπιός και Ιχθείς.

Άνδρας Αιγόκερως

Ο χαρακτήρας του είναι δύσκολο να περιγραφεί. Αποφεύγει τις κοινωνικές συναναστροφές και τις περίπλοκες σχέσεις, γιατί τις θεωρεί χάσιμο χρόνου. Είναι συντηρητικός και παλιομοδίτης ακόμα και στα 20 του, νοσταλγικός, συναισθηματικός, συνεσταλμένος και περιμένει συνήθως «την έγκρισή» σας για να δείξει όσα αισθάνεται για σας. Το άλλο πρόσωπο του Αιγόκερου είναι επαρμένο, εγωκεντρικό και συχνά βίαιο. Βάζει τη δουλειά του ως προτεραιότητα στη ζωή του ξεχνώντας ότι ο έγγαμος βίος περιλαμβάνει «μοίρασμα» και διάλογο. Δεν διστάζει να παραμερίσει και να «πετάξει» όσα δεν τον ενδιαφέρουν. Είναι άτομο που εμποδίστηκε κι ένιωσε συχνά ματαίωση στην παιδική του ηλικία κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να ξεπεράσει και να αφήσει πίσω του. Σταθεροποιείται σε μια σοβαρή σχέση συνήθως στο τέλος της 3ης του δεκαετίας, αν είναι σίγουρος ότι η νέα του ζωή θα είναι ισορροπημένη και χωρίς εκπλήξεις. Έχει τις αντοχές ενός μαραθωνοδρόμου. Αυτός είναι ο άντρας που δεν θα τελειώσει, μέχρι να ακούσει τις ηδονικές σας κραυγές! Ερωτογενής ζώνη: ένα μασάζ που ξεκινά χαμηλά στην πλάτη και συνεχίζει κατά μήκος των πλευρών της σπονδυλικής του στήλης.

Γυναίκα Υδροχόος

Είναι λίγο παράξενη. Από όλες τις αισθήσεις της, πιο ανεπτυγμένη είναι η ακοή της. Είναι ιδεαλίστρια και θα ξεπεράσει τον εαυτό της στη φιλία και την αγάπη για τους φίλους της. Δεν δέχεται περιορισμούς και προγράμματα στον έρωτα προς τον αγαπημένο της. Οι εξαπατήσεις είναι συχνές και σε αυτήν την περίπτωση τερματίζει τη σχέση αμέσως. Θα είναι η καλύτερή σας φίλη, αυτή με την οποία θα συζητάτε επί ώρες αναλύοντας το πρόσφατο best seller και τρώγοντας τα αγαπημένα σας φαγητά. Το σεξ είναι δευτερεύον γι΄αυτή και οι περιπέτειες πολυάριθμες. Πολύ συχνά ένας αγώνας ή μια ιδεολογία δίνουν νόημα στη ζωή της. Ιδανικοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Κριός, Δίδυμοι, Ζυγός, Τοξότης και Υδροχόος. Αγαπημένη στάση: όρθια ή μέσα στο νερό.

Άνδρας Υδροχόος

Είναι εύκολο να τον συναντήσετε, ταξιδεύει πολύ. Η φιλία είναι ένα αναπόφευκτο στοιχείο στην εξέλιξή του: του αρέσουν πολύ οι συζητήσεις. Άνθρωπος της επικοινωνίας, αγαπά την ελευθερία αλλά και τον έρωτα που δεν τον περιορίζει. Αν νιώσει φρακαρισμένος, απλά θα φύγει. Συχνά τον θεωρούν ψυχρό, στην πραγματικότητα όμως προσπαθεί να φέρει την αγαπημένη του στα μέτρα του ιδανικού του. Συχνά, αν εξαπατηθεί, μπορεί να μεταλλαχθεί σε έναν αγαπημένο φιλαράκο και να συνεχίσει την αναζήτηση εμπειριών, όντας όμως παράλληλα και κτητικός με την μία και μοναδική αγαπημένη του. Άβυσσος! Αν θέλετε να τον αποπλανήσετε, δοκιμάστε αυτά: μουσική και ίντερνετ, υψηλή τεχνολογία και καινοτομίες. Μπορεί να είναι αρχηγός μιας ιδεολογικής ομάδας ή να συμμετέχει σε κοινωνικούς αγώνες. Αυτές οι δραστηριότητες θα πάρουν στη ζωή του τη θέση της χαμένης του αγάπης. Έρχεται συνήθως σε διπλό οργασμό – μια φορά στοματικά και μια φορά γενετήσια. Ερωτογενής ζώνη: απαλό άγγιγμα στους μηρούς και τους αστραγάλους.

Γυναίκα Ιχθείς

Ο Ποσειδώνας την έχει κάνει μια αληθινή «μαμά» και προ πάντων μια αληθινή γυναίκα. Ρομαντική, σοβαρή και πιστή, σπάνια είναι διαθέσιμη για εξωσυζυγικές απιστίες. Συνήθως παντρεύεται σε νεαρή ηλικία. Μπορεί να αφοσιωθεί “ψυχή τε και σώματι” στο ιδανικό της και την αγάπη μέσα στο γάμο της. Μπορεί επίσης να κρατήσει μυστική στην καρδιά της μια ανέφικτη αγάπη, για όλη της τη ζωή. Ένα ανθισμένο λουλούδι, με καμπύλες και χαρακτήρα ήπιο, είναι το πορτρέτο της τέλειας γυναίκας, αν υπάρχει. Προσέξτε να μην την πληγώσετε, γιατί είναι υπερευαίσθητη. Είναι εύθραυστη και συναισθηματική, και θα προκαλέσετε αθεράπευτη πληγή. Η γυναίκα Ιχθείς είναι μια πολύ όμορφη και ντελικάτη ορχιδέα. Είναι σεξουαλικά απελευθερωμένη και απολαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ερωτισμού. Αν η φαντασία της ταιριάζει με τη δική σας, το σεξ μαζί της μπορεί να σας «αποστραγγίσει»! Σπάνια λέει «όχι» σε κάτι που επιθυμεί ο σύντροφός της. Αγαπημένο μέρος για σεξ: ένα στρώμα νερού ή μια καυτή μπανιέρα. Ιδανικοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Καρκίνος, Σκορπιός, Αιγόκερος, Ιχθείς.

Άνδρας Ιχθείς

Είναι αναποφάσιστος. Καλλιεργεί το μυστήριο. Είναι ένας ουτοπιστής, με ιδιαίτερη λεπτότητα. Είναι δύσκολο γι΄αυτόν να εκφραστεί λογικά. Η αγάπη του δεν αγγίζει τη Γη. Ονειρεύεται μια μαγική κοσμική ένωση και πρέπει να του υπενθυμίζετε ότι η αγάπη εκδηλώνεται επίσης και σωματικά. Είναι απαισιόδοξος και βρίσκει ικανοποίηση μέσα στη λύπη που του προκαλεί η καταδικασμένη, μυστική του αγάπη. Όσο εξακολουθεί να νιώθει και το παραμικρό συναίσθημα, δεν μπορεί να ξεκόψει, κι αυτό του δημιουργεί προβλήματα. Είναι πάρα πολύ ονειροπόλος και ευεπηρέαστος. Τείνει προς τα μυστήρια, τα μικρά μυστικά και ό,τι αυτά συνεπάγονται: αλκοόλ και μερικές φορές κι άλλες ουσίες. Είναι πολύ καλοί φίλοι, πάντα έτοιμοι να προσφέρουν αλλά προσέξτε, γιατί πεισμώνουν! Ερωτογενής ζώνη: έναν απαλό μασάζ στα ευαίσθητα πόδια τους και το πιπίλισμα των δακτύλων τους, είναι αρκετό για να τους ανάψει.

Οι πληροφορίες που αξιοποιήσαμε για την εκπόνηση του άρθρου, προέρχονται από την Μαντάμ Ζαϊρα.

 

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα