Neolaia Cyprus

Neolaia’s Fav: Το ιδανικό μέρος για να μείνουμε!

xavai

Πόσες φορές δεν έχετε πιάσει τη φωνούλα μέσα στο κεφάλι σας να λέει την ατάκα «Α, εδώ θα μπορούσα να μείνω για πάντα», σε κάθε φωτογραφία που βλέπετε σε ταξιδιωτικούς οδηγούς ή σε κάθε πόλη που έχετε επισκεφθεί για διακοπές! Τέτοιο λοιπόν ειναι και το σημερινό Neolaia’s Fav, ταξιδιάρικο (ή σχεδόν τέτοιο… θα καταλάβετε γιατί).

πι.ες. Στον καθένα μας αφιερώνω κι από ένα τραγούδι!

    • Ευτύχιος Γιαξής – O «Θέλω να γίνω Αμερικάνος» τύπος:

Γιατί ρε παιδιά, η Κύπρος μας τι έχει;

Τέλοσπαντων, αφού πρέπει να απαντήσω, ας στο κάνω.

Καταρχάς δεν έχω κάποια χώρα στο μυαλό μου στην οποία ονειρεύομαι να ζήσω, άρα θα πρέπει να σκεφτώ τώρα…

Ξεκινούμε με τη μέθοδο του αποκλεισμού. Δεν θα μπορούσα να ζήσω σε χώρα της οποίας δε ξέρω τη γλώσσα. Και επειδή ως γνωστόν είμαι εξαιρετικά πολύγλωσσος (απο ξένες γλώσσες ξέρω αγγλικά, αγγλικά, αγγλικά, αγγλικά και αυτή την άλλη τη σπάνια, εμ.. α τα αγγλικά), όλες οι υπόλοιπες εξαιρούνται.

Επίσης, δε θέλω να δώσω ως απάντηση κάποιο εξωτικό μέρος επειδή θεωρώ πως κάτι τέτοιο είναι επιθυμία (σχεδόν) όλων μας. Άσε που μπορεί να το επιλέξει κάποια από τις κοπέλες και να μας πείτε κιόλας πως αντιγράφουμε. Άπαπαπα.

Κάτι τέτοιο κάνει πιο εύκολη την προσπάθειά μου και θα επιλέξω τις ΗΠΑ. Δεν είναι και η τέλεια χώρα, αλλά από τις επιλογές που έμειναν, αυτήν προτιμώ. Μια τεράστια χώρα, που δεν θα τη βαρεθείς, στην οποία μπορείς να κάνεις ότι θέλεις (από ενασχολήσεις και χόμπι μέχρι επαγγέλματα) και με πιο ανοιχτόμυαλο κόσμο.

    • Άντρια Χήρα – Το «δεν πάω πουθενά, πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνω» κορίτσι:

*extra bonus τραγουδάκι:

Δεν υπάρχει άνθρωπος σ’ αυτή τη γη που να μην φαντάστηκε τη ζωή του σε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη! Το ιδανικό μέρος γι’ αυτόν! Και ναι, ακολουθώ και εγώ τη μάζα δηλώνοντας ότι είμαι μέσα σ’ αυτούς που ίσως και για λίγα έστω δευτερόλεπτα να «ταξίδεψα» για άλλα μέρη και γι’ άλλες πολιτείες!

Γενικά είμαι καλοκαιρινός τύπος, μου αρέσει η θάλασσα, ο ήλιος, η μέρα, η ξεγνοιασιά, το φραπεδάκι και η καλή παρέα… Όπως καταλαβαίνετε αυτά τα λέω για να σας προϊδεάσω, ότι το ιδανικό μέρος που θα ήθελα να ζω είναι η Χαβάη! «Θέλω να’ ναι πάντα καλοκαίρι», λέει και το τραγούδι. Εξωτικές παραλίες με λευκή άμμο, φοίνικες δεξιά, φοίνικες αριστερά, πάρτι, οι δίπλα σου να παίζουν ρακέτα, βόλεϊ ή οτιδήποτε άλλο! Μου αρέσει η φασαρία, είμαι χαρούμενος άνθρωπος και με τίποτα, τίποτα όμως δεν θα πήγαινα στην βαρυχειμωνιά και το μουντό κλίμα της Αγγλίας! Βέβαια είναι κάτι εξωπραγματικό να ζει κανείς στη Χαβάη, ιδίως στις μέρες μας, αλλά λέμε τώρα… Ένα απλά όνειρο είναι, και τα όνειρα κανείς μα κανείς δεν μπορεί να μας τα στερήσει!

Υ.Γ. Το χωριό μου δεν το αλλάζω με τίποτα!

  •  Στέλλα Γεωργίου – Το «Μαζί σου πάω παντού» κορίτσι: 

Πιο μικρή (όχι ότι τώρα με πήρανε τα χρόνια) είχα περισσότερο την επιθυμία να φύγω μακρυά από εδώ. Το λες και τάσεις φυγής ή ανάγκη εξερεύνησης του κόσμου. Σήμερα αν με ρωτάς (που δε με ρωτάς αλλά εγώ θα σου  πω όπως και να ‘χει) δε θέλω να φύγω ή μάλλον θα έφευγα αλλά με όρους! Γιατί τέτοια είμαι, βάζω όρους στο σύμπαν!

Θα έφευγα για το οπουδήποτε αν μπορούσα να πάρω μαζί μου την οικογένειά μου, τους κολλητούς μου, τον σκύλο μου, όλα μου τα ρούχα και τα πράγματα (μέχρι το τελευταίο κραγιόν), το πάρκο απέναντι από το σπίτι μου, τους τέσσερις τοίχους του δωματίου μου (τόσα έχουν ακούσει όλα αυτά τα χρόνια δε μπορώ να τους εγκαταλείψω έτσι απλά). Αν χωράνε όλα αυτά σε μία φορτωτική τότε ναι φεύγω και δε με νοιάζει ο προορισμός, ούτε αν θα ξαναγυρίσω πίσω!

Δεν υπάρχει ιδανικό μέρος αλλά ιδανικοί άνθρωποι που κάνουν ένα μέρος ξεχωριστό!

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα