Neolaia Cyprus

Μια ντουζίνα τρόποι να την κάνεις να σε τρέχει από πίσω…

12tropoi

Κάποια μπορεί και να τ’ αγνοούσες…

Δεν θέλουμε να σου την σπάσουμε, αλλά το “να είσαι ο εαυτός σου” δεν συμπεριλαμβάνεται στην παρακάτω λίστα. Όχι γιατί δεν μας αρέσει ο εαυτός σου (ούτε καν σε ξέρουμε), ούτε επειδή δεν πιστεύουμε στην αξία αυτής της διαχρονικής συμβουλής. Δεν συμπεριλαμβάνεται γιατί αφενός ο εαυτός σου, όσο cool τύπος και να είναι, πάντα επιδέχεται βελτίωση, αφετέρου γιατί το να ακολουθήσεις μερικές συμβουλές – σιγουράκια δεν αλλοιώνει την προσωπικότητά σου – ή, τουλάχιστον, δεν την αλλοιώνει προς το χειρότερο. Στο τέλος της ανάγνωσης αυτού του κειμένου, πάλι ο καλός (ή κακός) σου εαυτός θα είσαι. Απλά θα γνωρίζεις και λίγα πράγματα που ίσως να αγνοούσες ή να περιφρονούσες σχετικά με το ποια είναι τα χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να σε θέλει.

1. Λούσε τη με εκπλήξεις

Στείλε της λουλούδια στη δουλειά. Άσε της ένα σημείωμα στο τζάμι του αυτοκινήτου. Γράψ’ της ένα mixtape και άφησέ το στο χαλάκι της πόρτας. Κάλεσε τη σπίτι σου πρωί και φτιάξ’ της pancakes με πραλίνα. Όπως λέει το ρητό “αν θέλεις κάτι που δεν είχες ποτέ, κάνε κάτι που δεν έχει ξανακάνει ποτέ”.

2. Αποπλάνησέ την

Κοίτα τη βαθιά στα μάτια, μίλα της σε χαμηλό τόνο, ακούμπα τα χείλια σου στο λοβό της για να της πεις ένα “μυστικό”, ζωγράφισε με το δάχτυλό σου κάτι που της εξηγείς μέσα στην παλάμη της. Η γοητεία κρύβεται στις πιο διακριτικές λεπτομέρειες.

3. Γίνε ο ήρωάς της

Όλες οι γυναίκες κρύβουν μια Lois Lane μέσα τους. Να εύχεσαι να σου δοθεί η ευκαιρία να της αποδείξεις πώς είσαι ο Superman της με οποιοδήποτε τρόπο, από το να τρέξεις το γατάκι της στον κτηνίατρο μέχρι να επισκευάσεις το modem της. Η έλξη που νιώθει η γυναίκα για τον άντρα-ήρωα είναι τόσο μεγάλη, που ίσως αξίζει μέχρι και να το χαλάσεις μόνος σου. Το modem, όχι το γατάκι.

4. Δίδαξέ της κάτι

Από μια κατανοητή οικονομική ανάλυση για το ελληνικό χρέος μέχρι μια αρχιτεκτονική ξενάγηση στα ιστορικά κτήρια του κέντρου την ώρα που περπατάτε στην πόλη, οι γυναίκες έλκονται από αρσενικά που, σε κάποιο επίπεδο, τις πάνε μπροστά και τις μαθαίνουν πράγματα. Η ερωτική σχέση δασκάλου-μαθήτριας δεν έφυγε άλλωστε ποτέ από τη λίστα με τις top φαντασιώσεις.

5. Άσε μυστήριο να πλανάται

Όσο περνά ο καιρός οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν εμπιστοσύνη, στην αρχή όμως η γοητεία κρύβεται στην αμφιβολία. Δεν χρειάζεται να την ενημερώνεις συνεχώς αν θα βγεις, που θα πας, με ποιον και τι ώρα θα γυρίσεις. Δεν είσαι υποχρεωμένος να σηκώνεις πάντα το κινητό σου και να απαντάς αμέσως σε μηνύματα. Αυτά είναι “δικαιώματα” που κερδίζονται προοδευτικά σε μια σχέση. Μην τα παραδίδεις αμαχητί. Προκάλεσέ την να τα κατακτήσει.

6. Αγνόησέ την

Όχι συνεχώς, αλλά που και που λίγη αδιαφορία είναι απαραίτητη. Αν δουλεύετε μαζί, κάθισε μεν δίπλα της στο meeting, όμως κατά τη διάρκειά του κάνε πως δεν υπάρχει. Αν τυχαίνει να την συναντάς στο πάρκο της γειτονιάς σας χαιρέτισέ την μεν, μην της δώσεις καμία σημασία από εκεί και έπειτα δε. Η έλλειψη προσοχής σίγουρα δεν θα της αρέσει – και θα κάνει ότι μπορεί για να την κερδίσει.


7. Μείνε gentleman

Τον τζιτζιφιόγκο πολλές εμίσησαν, τον gentleman καμία. Το να είσαι ιπποτικός είναι μια σίγουρη επένδυση, στην οποία βάζεις λίγα και κερδίζεις πολλά. Πρόσφερέ της το μπουφάν σου αν κρυώνει, άναψέ της το τσιγάρο της, σέρβιρέ της κρασί, άνοιξέ της την πόρτα του αυτοκινήτου. Γιατί να μην θες να ανήκεις στην ακαταμάχητη μειοψηφία των αντρών που τα κάνουν αυτά;

8. Να είσαι αξιόπιστος

Όπως είπαμε, δεν είσαι υποχρεωμένος να σηκώνεις πάντα τα τηλέφωνα, είσαι όμως υποχρεωμένος να της τηλεφωνήσεις την μέρα που της είπες πως θα το κάνεις για να κανονίσετε. Δεν έχεις λόγο να την ενημερώσεις για την ώρα που θα γυρίσεις σπίτι σου μετά από μπυροποσία με τους κολλητούς σου, οφείλεις όμως να είσαι συνεπής στην ώρα σου αν έπειτα έχεις ραντεβού μαζί της. Κατανοητή η διαφορά;

9. Κάνε της κομπλιμέντα

Πρέπει να είναι βαθιά συμπλεγματικός κάποιος για να μην κάνει – έστω αραιά και που – μικρά κομπλιμέντα στο κορίτσι που του αρέσει. Φοβάσαι μην γίνεις ένας από τους πολλούς; Διαφοροποιήσου κάνοντάς της ένα ειλικρινές κομπλιμέντο, ξεχωρίζοντας πάνω της κάτι που πραγματικά σε εντυπωσιάζει και την διαχωρίζει από τις άλλες. Αν σε εντυπωσιάζει ο τρόπος που μιλάει, επιβράβευσέ την για αυτό. Ας έχει ψηλό λαιμό, καθαρό λευκό δέρμα, μακριά περιποιημένα δάχτυλα, προτίμησε να σχολιάσεις κάτι σχετικά με αυτά αντί να της πεις απλά “είσαι όμορφη”. Όντως, αυτό το έχει ακούσει κι από άλλους.

10. Κάν’ την να γελάσει

H Marilyn Monroe έλεγες πως “αν μπορείς να κάνεις μια γυναίκα να γελάσει, μπορείς να την κάνεις να κάνει τα πάντα”. Επιστράτευσε το καυστικό σου χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό σου γιατί, όπως άλλωστε έχουμε ξαναπεί, ο αστείος τύπος παίρνει το κορίτσι.

11. Άκουσέ την

Ένας κόκκινος συναγερμός για μια γυναίκα πως τα πρώτα ραντεβού δεν πάνε καλά είναι το έχει απέναντί της κάποιον με τον οποίο δεν έχουν τίποτα να πουν ή κάποιον που μιλά αποκλειστικά για τον εαυτό του. Ρώτησέ τη ερωτήσεις για εκείνη, ενδιαφέρσου για τη δουλειά της, τον περίγυρό της, την ζωή της. Άκουσε τι έχει να σου πει και σχολίασε πάνω σε αυτά. Εκτός από μάτια (που την γδύνουν) και στόμα (που σε λίγο θα είναι πάνω στο κορμί της), έχεις και αυτιά (που για τώρα δουλειά τους είναι να ακούνε. Μετά βλέπουμε).

12. Δείξ’ της τι χάνει

Οι γυναίκες θέλουν κάποιον που θα αλλάξει την ζωή τους – προφανώς προς το καλύτερο. Οπότε δική σου δουλειά είναι να της δείξεις πως, αν σε προτιμήσει, η ζωή της θα βελτιωθεί δραματικά. Μίλησέ της για το πόσο λατρεύεις τα ταξίδια. Γνώρισέ της τους αξιόλογους φίλους σου. Πήγαινε τη στα κρυφά στέκια που έχεις ανακαλύψει. Μίλα της με ενθουσιασμό για τα σχέδια σου για φέτος, του χρόνου, την επόμενη δεκαετία. Αν μπορέσεις να την κάνεις να ονειρευτεί μαζί σου, γίνεσαι αυτομάτως ο άντρας των ονείρων της.

 * mensguide.com.cy

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα