Neolaia Cyprus

9 ενδείξεις πως το αγόρι σου σε απατά!

cheating boy

Σας μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά και έχετε την αίσθηση ότι το αγόρι σας, στο οποίο είστε τόσο αφοσιωμένες και πιστές, μάλλον ξενοκοιμάται; Μήπως έχετε βάσιμες υποψίες ότι βλέπει κάποια άλλη, και ότι τον μοιράζεστε, πράγμα που σας εξοργίζει; Και με τα δίκια σας θα έλεγα. Στην περίπτωση αυτή λοιπόν που πιστεύετε πως μία πρωτοεμφανιζόμενη ήρθε και τάραξε την όμορφη σχέση σας, δεν πρέπει να δράσετε ενστικτωδώς, αυθόρμητα και ακαριαία και να κάνετε κάποιο λάθος που ίσως μετανιώσετε αργότερα… Πρέπει αρχικά να βεβαιωθείτε πως οι υποψίες σας και οι φήμες, αν αυτές υπάρχουν, αληθεύουν, και έπειτα να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις. Η ψυχραιμία και η υπομονή, όσο δύσκολο και αν είναι να βρεθούν σε μία τέτοια περίπτωση, πρέπει να χαρακτηρίζουν την όλη στάση σας. Γι’ αυτό και εμείς θα σας δείξουμε εννιά σημάδια, που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε αν το αγόρι σας περνάει καλά κάπου αλλού. Διαβάστε προσεχτικά τις παρακάτω ενδείξεις και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

 

1. Η εμφάνιση υπερβολικής τρυφερότητας από μέρους του.

Περίεργο και όμως αληθινό! Αν δηλαδή ο σύντροφός σας εμφανίσει ξαφνικά μια ασυνήθιστη για τα δεδομένα του τρυφερότητα και γλυκύτητα απέναντί σας, τότε θα πρέπει να πονηρευτείτε, γιατί μπορεί να είναι ένα κακό σημάδι. Πρόκειται για ένα είδος αντιπερισπασμού, προκειμένου να τραβήξει την προσοχή σας αλλού, και να μπορεί να δρα ανενόχλητος με την ησυχία του. Επομένως, τα λουλούδια που σας στέλνει εκεί που δεν το περιμένατε, ίσως να έχουν και αγκάθια…

2. Αρχίζει να περιποιείται τον εαυτό του περισσότερο.

Σύνηθες γνώρισμα όλων όσων κερατώνουν την κοπέλα τους. Έτσι, αν τον δείτε να ξεκινάει γυμναστήριο, να αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο ντύνεται και να ζητάει συμβουλές σας (τραγικό πραγματικά), όπως επίσης να ακούει διαφορετική μουσική και να πλένεται τρεις, τουλάχιστον, φορές την μέρα, τότε θα πρέπει να κουνηθείτε από την θέση σας και να λάβετε άμεσα μέτρα, γιατί το κέρατο βρίσκεται προ των πυλών!

3. Δημιουργεί καυγάδες χωρίς λόγο.

Παρατηρείται ιδιαίτερα σε τέτοιες περιπτώσεις το αγόρι να προκαλεί καυγάδες και να έρχεται σε αντιπαράθεση μαζί σας, ακόμη και αν δεν υπάρχει κάποιος προφανής λόγος! Η εσκεμμένη ένταση που δημιουργεί, προκύπτει από την προσπάθειά του να δώσει μια δικαιολογία στον εαυτό του για αυτό που κάνει, με απώτερο στόχο να απενοχοποιηθεί. Έτσι, θα μπορεί να λέει στον εαυτό του ότι: “αφού δεν είμαι ευτυχισμένος εδώ είναι φυσιολογικό να στραφώ κάπου αλλού… Άνθρωπος είμαι και ‘γω. Πόσο να αντέξω;” Ο μηχανισμός αυτός άρνησης αποδοχής της πραγματικότητας, έχει ως κύριο πρωταγωνιστεί εσένα, ναι εσένα, που κάθε φορά που τσακώνεστε, προσπαθείς να καταλάβεις που έκανες λάθος. Και εκεί πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως το λάθος σου είναι πως δέχεσαι την όλη φάση, και θεωρείς υπεύθυνο τον εαυτό σου, δικαιολογώντας για ακόμη μία φορά την στάση του…

4. Είναι ιδιαίτερα προσβλητικός.

Πρόκειται δηλαδή για την περίοδο που προβάλλει όλα του τα συναισθήματα σε εσάς, για να γλιτώσει από τις ενοχές. Μην απορήσετε μάλιστα αν σας κατηγορήσει πως εσείς τον απατάτε! Παλιό το κόλπο, και αναμφισβήτητα τρανταχτό σημάδι απιστίας… Σκεφτείτε λίγο. Αν εσείς δεν έχετε δώσει κανένα δικαίωμα, πως του ήρθε κάτι τέτοιο στο μυαλό του; Από που πονηρεύεται; Και όχι, μην πιστέψετε ότι ίσως σας ζηλεύει… Μέγα λάθος! Αν καταλάβεις κάτι τέτοιο, έχεις πέσει ήδη στην παγίδα του.

5. Σε κρατάει σε απόσταση ασφαλείας από το κινητό του.

Μήπως ξαπλώνει με το τηλέφωνο στο προσκεφάλι του, και σας πετάει την εξυπνάδα ότι περιμένει ένα σημαντικό τηλεφώνημα από την δουλειά; Μήπως το κλείνει συχνά, ή ταράσσεται όταν αυτό χτυπάει, και μιλάει σιωπηλά στο δωμάτιο ή στο μπαλκόνι, λες και θα πει κάποιο κρατικό μυστικό; Μήπως σας απαγορεύει να μπαίνετε και στον υπολογιστή του, και παραπονιέται πως δεν μπορεί να έχει τον δικό του προσωπικό χώρο; Τότε να ξέρετε πως αν όχι 100%, τότε 99% ποτίζει το γκαζόν κάποιας άλλης. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

6. Εμφανίζεται ένας νέος φίλος.

Όταν ο σύντροφός σας δημιουργεί νέες παρέες, στις οποίες δεν επιθυμεί να σας γνωρίσει, και αν ξαφνικά αρχίζει να μιλάει διαρκώς για κάποιον “φίλο” που γνώρισε στο γυμναστήριο, στη δουλειά κτλ., το πόσο καλό παιδί είναι και άλλες τέτοιες ασυναρτησίες, που μόνο τη σχέση σας δεν αφορούν, τότε έχετε το νου σας, γιατί ο φίλος παίζει να λέγεται και Μαρία, ή Κατερίνα, ή κάτι τέτοιο. Πάντως σίγουρα δεν θα είναι ο Μπάμπης, που μέχρι πρότινος σας έλεγε…

7. Αποκρύπτει πληροφορίες που αφορούν στην οικονομική του κατάσταση.

Αν έχει κρυφούς λογαριασμούς και πιστωτικές κάρτες που δεν ήξερες καν ότι είχε, και το μαθαίνεις ύστερα από ένα τραπεζικό τηλεφώνημα, πρέπει να καταλάβεις πως κάποια καλοπερνάει και του τα τρώει, την στιγμή μάλιστα που τρώει και τον ίδιο μέσα από τα χέρια σου… Φρόντισε λοιπόν να μην βαρυστομαχιάσει η κακόμοιρα…

8. Δεν είναι όπως παλιά.

Ξαφνικά έχει γίνει αναξιόπιστος και ασυνεπής, αργεί από τη δουλειά του, και το Σαββατοκύριακο που είναι μαζί σας είναι κατηφής, δύσθυμος και απόμακρος. Όταν είστε μαζί ποτέ δεν είναι χαρούμενος όπως άλλοτε, ούτε υπάρχει το πάθος που υπήρχε στην αρχή της γνωριμίας σας, και τα χέρια του είναι μέσα στις τσέπες του, και δεν κάνουν καν το κόπο να βγουν, πόσο μάλλον να σας αγγίξουν και να σας αγκαλιάσουν. Αν λοιπόν δεν αναγνωρίζετε το άτομο που βρίσκεται δίπλα σας, να ξέρετε πως αυτή η αλλαγή του από κάπου υποκινήθηκε.

9. Σεξ. Μα τι σημαίνει σεξ;

Αν κοντεύετε να ξεχάσετε πως είναι το σεξ και η σοκολάτα είναι το μόνο πράγμα που σας προσφέρει πλέον ηδονή και ευχαρίστηση, τότε μπορείτε και μόνες σας να καταλάβετε ότι ίσως πηγαίνει κάπου αλλού και ξεδίνει.

Πρόσφατα

Δημοφιλέστερα